Tapahtumainfo

Himos Trail haluaa tarjota upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Reitit on suunniteltu näyttämään kaikki Himoksen alueen parhaat puolet. Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Himos Trail tarjoaa sopivan haasteen jokaiseen makuun ja kuntotasoon. Perjantaina kisapäivän päätähtinä häärivät lapset. Lauantaina tarjolla on puhtaaseen nautintoon tähtäävä Himos Enjoy, itsensä Himoksen nousuissa haastaville Himos Extreme sekä suunnittelupähkinää ja tiimihenkeä mittaava Himos Team Spirit. Vaeltajat ja sauvakävelijät pääsevät nauttimaan samoille reiteille Himos Vaelluksella. Muksulapalvelun avulla perheille on tehty helpoksi saapua polkujuoksutapahtumaan koko perheen voimin kaikki liikkuvat periaatteella.

Viikonlopun polkujuoksuelämystä tukee Himos Trailin kattava oheispalvelutarjonta. Tapahtuman yhteistyökumppanit Himoksessa tarjoavat monipuolista ja edullista majoituspalvelua sekä polkujuoksijoiden tarpeisiin räätälöityjä ruokailuita. Kisatorin kauppiaat ilahduttavat kisatarjouksin ja viikonlopun kruunaa tutustuminen Himoksen AfterSki-tunnelmaan.

Himos Trail järjestetään samana viikonloppuna uuden maastopyörätapahtuman Himos Epic MTB:n kanssa. Viikonlopun päättävä Himos Endurance Party toimii tapahtumien yhteisinä iltabileinä. Iltatapahtumassa livemusiikista vastaa Konsta Niskavaara. Ei sisäänpääsymaksua.