Himos Trail -polkujuoksutapahtuma – elämyksiä ja luontoliikuntaa

Viimeisimmät uutiset

Himos Trail Omatoimilenkki 4 avattu!(viikko 22)

Kevään neljäs ja viimeinen Himos Trail Omatoimilenkki on nyt auki! Tarjolla on paras mahdollinen maasto vasta-alkajalle! Ennen viimeistä lenkkiä haluamme kiittää Himos Trail Omatoimilenkki -tapahtumat mahdollistanutta runsasta talkoolaisten joukkoa. Yhden Omatoimilenkin toteuttaminen on vaatinut keskimäärin 38 talkootuntia, sillä olemme panostaneet laatuun, jonka myötä ensikertalaistenkin toivotaan uskaltavan reiteille. Paras kiitos talkoolaisillemme on runsas käyttäjien määrä reiteillä! […]

Lue koko uutinen
Himos Trail Omatoimilenkki 3 avattu!(viikko 21)

Kevään kolmas Himos Trail Omatoimilenkki on nyt auki! LENKILLÄ MAISEMAVAROITUS! Täysin opastetulla reitillä tapahtuva kevään kolmas omatoiminen polkulenkki on tarjolla koko viikon 21 eli 18.5 klo 00.00 – 24.5 klo 24.00! Himos Trail palaa yhden viikon Jämsän keskustan visiitin jälkeen Himoksen pysäyttäviin maisemiin. Reitit esittelevätkin heti alkuun huiman näkymän yli Patalahden laakson aina Haapajoenkulman metsäisen […]

Lue koko uutinen
Himos Trail Omatoimilenkki 2 avattu(viikko 20)!

Toinen Himos Trail Omatoimilenkki on auki! NYT NAUTITAAN! Kevään toinen täysin opastetulla reitillä tapahtuva omatoiminen polkulenkki on tarjolla koko viikon 20 eli 11.5 klo 00.00 – 18.5 klo 24.00! Himos Trail saapuu ensimmäistä kertaa toimintahistoriansa aikana Himoksen ulkopuolelle ja valtaa Jämsän keskustan kupeessa olevat polut, joita on luonnehdittu ”käsittämättömäksi satumetsäksi”, joka on osunut näin harvinaisen […]

Lue koko uutinen
COVID-19 haastaa järjestäjän

Himos Trail painii muiden tapahtumajärjestäjien tavoin koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten puristuksessa. Varautumissuunnitelmia on tietysti tehty ja informoimme nyt niistä seuraajiamme. Ykkösvaihtoehtona on järjestää tapahtuma suunnitellusti alkuperäisen aikataulun mukaan eli 21.-22.8.2020. Mikäli kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa pyrimme ensisijaisesti toimimaan turvallisesti väljentämällä jo ennestään väljää aikatauluamme sekä organisoimalla vastuullisesti tapahtuman ravintola- ja iltaohjelmatoimintoja. Kakkosvaihtoehtona siirrämme tapahtumamme myöhäissyksyyn. Ajankohdan […]

Lue koko uutinen
Himos Trail Omatoimilenkki 1 avattu(viikko 19)!

NYT POLUILLE!! Ensimmäinen Himos Trail Omatoimilenkki on avattu! 🎉🎉 Historian ensimmäinen täysin opastetulla reitillä tapahtuva omatoiminen polkulenkki on tarjolla koko viikon 19 eli 4.5 klo 00.00 – 11.5 klo 24.00! Himoksen silmää hivelevissä maastoissa toteutettava omatoimilenkki tarjoaa kolme eripituista lenkkivaihtoehtoa, jotka ovat 3,1km, 5,4km ja 9,5km. Voit liikkua merkatulla polkureitillä rauhassa vaeltaen, rennosti hölkäten tai vaikka […]

Lue koko uutinen
Himos Trail -harjoitusohjelmat nyt tilattavissa!

Himos Trail on tuottanut jatkuvan kysynnän myötä matalan kynnyksen harjoitusohjelmat kohti elokuun Himos Trail -tapahtumaa! Harjoitusohjelmat ovat toteuttaneet kumppanimme TähtiSportin kokeneet sekä koulutetut ammattivalmentajat ja ne ovat hyödynnettävissä toki myös muihin kestävyysliikuntatapahtumiin valmistautuessa tai vain oman kestävyyskunnon kohottamiseksi. Himos Trail -harjoitusohjelmat on tarkoitettu Sinulle, joka haluat itsellesi säännöllisen ohjelman liikunnan aloittamiseen tai tavoittelet liikkumisen tehostamista […]

Lue koko uutinen

1 day ago

Himos Trail

Himos Trail Omatoimilenkit saatiin onnistuneesti päätökseen viime sunnuntaina. Neljä omatoimilenkkiä järjestettiin Länsi-Himoksessa, Jämsässä, Pohjois-Himoksessa ja Jämsänkoskella. Jokainen lenkki oli toteutettavissa omaan tahtiin täysin merkattuna kokonaisen viikon ajan. Lenkit ovat edelleen tilattavissa, mutta ilman reittimerkintää. Lenkin tilaaja saa lenkin lähtöpaikan, reittikartan ja GPX-tiedoston reitistä: www.himostrail.fi

Omatoimilenkit keräsivät hyvää palautetta upeista ja monipuolisista reiteistä. Tarkoituksemme olikin esitellä erilaisia polkuliikuntakohteita Jämsän ympäristöstä niin kokeneemmille kuin uusille harrastajille.
- ”Voi ihme, mikä polkuparatiisi oli Jämsänkoskelle merkattu! 👍” ”Nyt oli kyllä todella hieno polkureitti Himoksessa - maasto ja maisemat kohdillaan! 👌” ”Jämsänkosken omatoimireitille 6/5 🤩! Upeaa polkua ja hyvät reittimerkinnät 👍” ”Himos Trail omatoimilenkki oli niin ihana, että piti käydä toisen kerran.” ”Kiitos @himostrail mielettömän selkeistä reittiopasteista, tänne ei hevillä eksy vaikkei olisi koskaan aiemmin polkuja tampannut.”

Tietojemme perusteella iso määrä juuri polkuliikunnan ensikertalaisia innostui poluille omatoimilenkkien kautta. Omatoimilenkin lunasti keskimäärin 93 henkilöä, joista suurin(128) määrä osallistui Länsi-Himoksen lenkille ja pienin(71) Pohjois-Himoksen reitille.

Omatoimilenkkisarjan päätteeksi ilahdutamme vielä polkuiloitteluun osallistuneita arpomalla yhden Himos Trail -tuotepaketin jokaisen neljän omatoimilenkin osallistujien kesken. Voittajat ovat seuraavat: Katja Minkkinen, Timo Nokkonen, Kaisa Ylinen ja Maarit Tamminen. Olemme yhteydessä arvonnassa voittaneisiin yksityisviestillä.

Himos Trail Omatoimilenkit toimivat Himos Trail Yhteislenkkien korvikkeena koronakeväänä 2020. Suositut yhteislenkkimme palaavat ohjelmistoon koronarajoitusten mahdollistaessa. Vielä toistaiseksi lähes 100 henkilöä normaalisti keräävät yhteislenkit pysyvät tauolla.

Itse Himos Trail -polkujuoksuelämys järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaan 21.-22.8.2020. Ei muuta kuin ilmoittautumaan!
www.himostrail.fi/ilmoittautuminen/
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Himos Trail

VUOREN VALLOITTAJA – MÄKITREENIT, maanantaisin 8.-29.6.2020 klo 18.00

Koronarajoitusten hellittäessä Himos Trail starttaa kumppaninsa TähtiSporttin kanssa perinteisen alkukesän mäkiharjoitusjakson. Tarjolla on neljän kerran setti ylämäkiharjoituksia Jämsän vuoristomaisemissa. Kokoontumispaikka ilmoitetaan joka viikolla erikseen. Treenit juostaan tänä kesänä teillä, jotta vältetään pidemmät jonomuodostelmat. Ekassa treenissä juoksualustana on asvaltti, muut treenit juostaan rauhallisilla metsäautoteillä.

Jos haluat haastaa itseäsi mukavuusalueen rajoille ja saada voimaa jalkoihin niin nämä treenit sopivat juuri sinulle! Tämän treenin voit toteuttaa oman kuntosi sallimalla vauhdilla, vaikka reippaasti kävellen.

1. treeni. Ma 8.6.2020. klo 18.00, Orivuori. Treenin sisältö: verkka + ylämäkiveto 3min, palautus 1min alaspäin, ylämäkiveto 3min. Tämän jälkeen palautus lähtöpaikalle ja sama setti 3 kertaa. Loppuun verkkaillaan laktaatteja pois jaloista. Treeni kestää noin tunnin. Kokoontuminen: maps.app.goo.gl/tdTvT6Mx3MpYA9XYA

Muut treenipaikat: Omenavuori, Matkosvuori ja Tupavuori

Treenisetin hinta: 28€ tai kertamaksu 10€. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, Epassi ja Edenred. Osanottajaminimi 6 henkilöä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
TähtiSportti/Mia Taini/mia.taini@gmail.com/044-0425982
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Himos Trail

VAHVA SUOSITUS! 🔥🔥🔥

Omatoimilenkki 4 Jämsänkoski on juuri reittimerkinnän osalta tarkistettu ja on todettava, että kyseessä on kerrassaan upea polkujuoksureitti, jonne kannattaa jopa kauempaakin suunnata.

Koska reitillä ei ole sen paremmin juurakoita kuin kivikoita, niin reitti on ajettavissa myös maastopyörällä. Nämä monipuoliset neulaspolut sopivat nimenomaan niin maastopyöräilyn kuin polkujuoksun vasta-alkajille.

Kokeneemmat polkujuoksijat voivat nauttia reitillä rennosta askeleesta tai vaikkapa tehdä merkityllä reitillä pitkän vauhtiharjoituksen.

5,5km ja 10,3km reitit kiertävät täysin eri alueella, joten viikonvaihteessa voi tehdä kaksikin lenkkiä. 15,2km kierros tuo vielä hieman uutta polkua lyhyempien reittien päälle. Kahteen pisimpään lenkkiin voi lisäksi yhdistää 2,7km bonuspolun.

Tutustu tarkemmin ja tilaa oma polkulenkkisi viikonlopuksi:
www.himostrail.fi/himos-trail-omatoimilenkki-4-avattuviikko-22/
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Himos Trail

Pohjois-Himoksen polut ovat puhdistuneet reittimerkinnöistä ja kevään viimeinen jäljellä oleva omatoimilenkki löytyy enää Jämsänkoskelta, jossa täysin merkitty omatoimilenkki on polkuliikkujien käytössä su 31.5 ajan!

Jämsänkosken omatoimilenkki on innostanut liikkujia kaikkein eniten, sillä kolmessa päivässä lenkin on tilannut jo 60 henkilöä. Palautekin on ollut huippua:

"Voi olla, että kotipolut sumentavat näkökentän hieman puolueelliseksi, mutta kyllähän tämä oli näistä kaikista lenkeistä tähän asti siistein! Tuohon vielä viikonloppuna Rasuanniemen kierto päälle, niin hankala on enää paremmaksi pistää! Mukavia juostavia polkuja koko matkan täydeltä. Tuo Kankarisveden rantaa mutkitteleva polku on kyllä ehkäpä oma suosikkini koko seudulla."

"Olipa mahtavat polut ja maisemat @himostrail omatoimilenkillä. Loistava tapa nollata pää ja saada hymy huulille. Vahva suositus 😊"

Omatoimilenkki on ensimmäinen Himos Trail -tapahtuma Jämsänkosken upeilla poluilla. Tarjolla on kolme eri pituista reittiä, joiden tarkat mitat ovat 5,5km, 10,3km ja 15,2km. Lisäksi tarjoamme 2,7km merkkaamattoman bonuslenkin, joka on yhdistettävissä kahteen pisimpään lenkkiin. Tällöin pisin mahdollinen lenkki ponkaisee jo 17,9 kilometriin.

Lisätiedot: himostrail.fi

#swixsuomi #vjsarva #garmin #buff #lupinelights #camelbak #bridgedale #himos #himoslomat #sportiajämsä #elonen #himosjämsä #visitjämsä #himoswintertrail #yläporkkalantila #himosepicmtb #himostrail #aarjahealth #tähtisportti #polkujuoksu #trailfi #trailrunning #trailrun #juoksu #running #hiihto #triathlon #suunnistus #trailrunningfinland
... See MoreSee Less

View on Facebook