Emma Hämäläinen Himos Trailin tähtenä! – Himostrail

Emma Hämäläinen Himos Trailin tähtenä!

Himos Trail-tapahtuman naisten sarjat ovat saaneet uutta sähköistä sykettä! Mukana on sekä vuoden 2017 Himos Extreme-voittaja Emma Hämäläinen että vuoden 2018 Himos Winter Trail Extreme-voittaja Marjo Taanila!

Emma Hämäläinen on ilmoittautunut Himos Challenge(17km) sarjaan. Samoin kuin Himos Extremen kakkonen vuodelta 2017 eli Reetta Lakanen. Tämä tarkoittaa, että Himos Challenge sarjasta on muodostumassa erittäin tasokas. Emma Hämäläinen on sijoittunut Kalevan Kisojen esteissä sijalle 5 ja hiihdon Suomen Cupissa viime talvena sijalle 8. Todellisesta kestävyyslajilahjakkuudesta siis on kyse!

Himos Extreme-sarjassa Marjo Taanila on napannut ykkössuosikin paikan Niina Taimiston ja Hanna-Mari Siivosen edestä. Taanila on suunnistustaustan omaava polkutykki joka on esiintynyt niin Kalevan Kisoissa kuin suunnistusmaajoukkueen väreissäkin.

Naisten ultramatkalle ilmoittautuneita on toistaiseksi vain 3. Maaliin pääsy tietää siis huippupalkintoa. Varmasti matka ja time limit pelottaa Himos Double-Extremelle haikailevia. 52km/1890m on tiukka haaste selvitettäväksi 10h aikana.