Infokirje 1, Himos Trail-osallistujat – Himostrail

Infokirje 1, Himos Trail-osallistujat

Hei,

Olet ilmoittautunut yli 600 muun kanssa Himos Trail-tapahtumaan 17.-18.8. Tässä viestissä saat infoa muutamiin saamiimme kysymyksiin ja voit varata/ilmoittaa lisäpalvelujen tarpeesta. Lähetämme vielä tapahtumaviikon alussa viestin, jossa viime hetken tietoja saapumisesta ja tapahtumasta. Tapahtumaan ilmoittautuminen on edelleen mahdollista 12.8 saakka.

Kumppanimme HimosLomat tarjoaa polkujuoksijan tarpeisiin räätälöidyn lasagnebuffetin ravintola Tuvassa Himos Areenan vieressä pe 17.8 klo 18-21. Lasagnebuffetin voit varata tästä linkistä:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=8634DC5CDD5718C6C22581D900472934

Himos Trail tarjoaa lapsille maksutonta muksulapalvelua aikuisten suorituksen ajaksi. Mitoittaaksemme tilat ja hoitajatarpeen oikein pyydämme ilmoittautumaan muksulaan ennakkoon oheista linkkiä käyttäen:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=9D2A93FF6D03BD6AC22582DE002F3AF9

Tapahtumakeskus sijaitsee Länsi-Himoksen rinteiden alla. Tapahtumakeskuksessa on runsaasti WC-tiloja eri rakennuksissa. Lisäksi tuomme lähtöalueelle neljä bajamajaa, jotka palvelevat ruuhkaisimpina aikoina ennen lähtöä. Samat neljä bajamajaa ovat käytettävissä tapahtumakeskuksen läpijuoksussa Himos Challenge-, Himos Extreme-, Himos Double-Extreme- ja Himos Team Spirit-sarjoissa. Ja tietysti vaeltajille.

Huoltopisteillä tarjoamme vettä ja energiapitoista purtavaa. Energiapitoinen purtava tarkoittaa: sipsejä, maapähkinöitä, rusinoita, suklaata, banaaneita ja suolakurkkuja. Himos Trail on matalan kynnyksen tapahtuma, joten huoltopisteillä on tarjolla järjestäjien puolesta kupit. Omaa juomareppua ei siis välttämättä tarvita. Huolopisteiden määrä eri matkoilla on seuraava:

Enjoy 1

Challenge 3

Extreme 4

Double-Extreme 9

Lisäksi Himos Trail sallii tapahtumassa oman huollon, joka on helpoin toteuttaa tapahtumakeskuksen läpijuoksussa. Tapahtumakeskuksen läpijuoksussa ei ole järjestäjien virallista huoltopistettä. Ainoastaan Double-Extreme matkalla on huolto kierroksen vaihdon kohdalla.

Tapahtuman reitteihin voit tutustua hiljattain lopulliseen muotoonsa viimeistellyistä reittikartoista:

https://www.himostrail.fi/tapahtumainfo/reittikartta/

Varustesäilytys tapahtuman aikana on mahdollisuus toteuttaa autoissa(P-paikka aivan tapahtumakeskuksen ytimessä), maksullisissa lokeroissa rinneravintolan alimmassa kerroksessa tai järjestäjien maksuttomassa varustesäilytyksessä aivan maalin vieressä sijaitsevassa teltassa.

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi Himoksen upeille poluille ja onnea viime hetken valmistautumiseen!

Terveisin,

Juha Taini, kilpailunjohtaja, Himos Trail