Ennätykselliset 421 osallistujaa nappasi Early bird-hinnan! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Ennätykselliset 421 osallistujaa nappasi Early bird-hinnan!

421 innokasta nappasi Early bird -hinnan Himos Trail -polkuelämykseen! Lukema on Early bird -portaan selvä ennätys kesän Himos Trail -tapahtumassa! Aiemman kokemuksemme mukaan Himoksen polkuparatiisiin on rakentumassa 25.-26.8.2023 reippaasti yli 1000 osallistujan polkuseikkailu!

Ilmoittautumislistat on päivitetty tapahtumasivuille, joten nyt on mahdollista vakoilla, että ketä kavereita on mukana tai varmistaa oman ilmoittautumisen onnistunut kirjautuminen:

Himos Trail 2023 ilmoittautuneet – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Suosituin sarjamme on toistaiseksi Himos Enjoy(11km). Tämän ei pitäisi olla yllätys, sillä Himos Trail on Suomen suosituin matalan kynnyksen polkutapahtuma.

Himos Enjoy on herkullinen 11km polkujuoksunautinto Himoksen Paljakan ja Sammalsuon alueelle. Himoksen vuoristomaisemaan nähden reittiprofiili on maltillinen ja käytössä ovat kaikki alueen nautinnollisimmat paikat niin visuaalisesta kuin juoksufiilistelyn näkökulmasta. Reitti kulkee lähes kokonaisuudessaan pienillä hyvin juostavilla poluilla.

Lähes saman verran ilmoittautuneita on myös Himos Challenge(18km)- ja Himos Extreme(26km) -sarjoissa. Perinteisesti nämä matkat ovatkin keränneet lähes täsmälleen saman verran osallistujia, mikä mukavasti vähentää ruuhkien mahdollisuutta poluillamme.

Tutustu Himos Trail -matkavalikoimaan ja varmista itsellesi sopiva elämys elokuulle!

Sarjat – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma