HIMOS TRAIL 2020 POIKKEUSJÄRJESTELYT – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

HIMOS TRAIL 2020 POIKKEUSJÄRJESTELYT

Kuva: Milka Koskinen

Himos Trail on päivittänyt 21.-22.8.2020 järjestettävän tapahtuman ohjeistuksen vastaamaan aluehallintoviraston elokuulle antamia määräyksiä koskien tapahtumajärjestelyjä vallitsevassa pandemiatilanteessa. Poikkeusjärjestelyjen avulla Himos Trail pyrkii tapahtumaan osallistuvien kanssa omalta osaltaan toimimaan vastuullisesti koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

OSALLISTUJARAJOITUKSET

Himos Trail siirtyy tapahtumassaan sarjakohtaisiin osallistumisrajoituksiin. Rajoitusten tarkoituksena on välttää kontakteja eri sarjoissa juoksevien kesken sekä säilyttää samaan aikaan tapahtumakeskuksessa oleilevien henkilöiden määrä alle 500 henkilön rajan. Himos Trail -tapahtuman lähdöt tapahtuvat 7 eri lähtöryhmässä klo 8.00-13.30 välisenä aikana. Uudet sarjakohtaiset osallistujarajoitukset ovat seuraavat: Vaellus 150, Easy 150, Enjoy 300, Challenge 300, Extreme 300, Himos 36 150, Himos Double-Extreme 150, Himos Team Spirit 15(joukkuetta).        

SAAVU PAIKALLE TERVEENÄ

Tärkein turvallisuusohje on saapua paikalle terveenä. Jos tunnet sairauden merkkejä tapahtuman alla, niin on syytä jäädä pois tapahtumasta. Toki urheilusuoritus puolikuntoisena ei ole järkevää muutenkaan.

KONTAKTIEN VÄLTTÄMINEN JA KÄSIHYGIENIA

Säilytä 1-2m turvaväli erityisesti tapahtumakeskuksen alueella, jonoissa, lähtöalueella sekä itse reitillä. Käytä tarjolla olevaa käsidesiä ennen kisatoimistossa asiointia, lähtöalueelle siirtyessä, huoltopisteillä, maalissa, WC-käyntien yhteydessä, tapahtumaruokailussa sekä ennen mahdollisia muita kontakteja.

SAAPUMINEN

Kisatoimisto sijaitsee pysäköintialueen ja tapahtumakeskukseen välissä. Hakeudu siihen jonoon, missä on oman matkasi ja sukunimesi mukaisten osallistujien osallistujakuoret.   

TAPAHTUMAMATERIAALI

Tapahtumamateriaali noudetaan kisatoimistosta. Nouda materiaali jo perjantaina ruuhkien välttämiseksi, jos mahdollista. Kisatoimisto on avoinna pe 21.8 klo 17-21 ja la 22.8 klo 7-19. HUOM! Omat hakaneulat mukaan! Tapahtumamateriaali ei sisällä hakaneuloja! Osallistujapalkinto jaetaan poikkeuksellisesti jo tapahtumamateriaalin mukana kontaktien vähentämiseksi.   

VARUSTESÄILYTYS

Toivomme sinun säilyttävän varusteita esimerkiksi autossa pysäköintialueella. Varustesäilytys on kuitenkin tarjolla, jos tämä ei onnistu. Tapahtumamateriaali sisältää varustesäilytystarran, jonka voit itse asentaa ennen tavaroiden tuomista säilytykseen suorituksesi ajaksi.

WC-TILAT

WC-tilat on hajautettu useisiin eri pisteisiin. Bajamajat pysäköintialueen vieressä ja lähtöalueella sekä sisävessat tapahtumakeskuksen kahvila-ravintolan kolmessa eri kerroksessa. Desinfioimme WC-tilojen pintoja tiuhaan tapahtumapäivän aikana.

LÄHTÖALUE

Kilpailijat asettuvat lähtöalueella normaalia väljemmin eli pidempään ja leveämpään muodostelmaan. Ensimmäinen kilometri on kaikissa sarjoissa väljempää ja leveämpää tietä, joten jonomuodostelmilla on aikaa syntyä. Toivomme osallistujilta malttia ja kanssakisaajien huomiointia erityisesti lähtötilanteessa ja kilpailun ensikilometreillä. Vuonna 2020 Himos Trail ei järjestetä perinteistä ohjattua alkulämmittelyä ennen lähtöä kontaktien minimoimiseksi.   

HUOLTOPISTEET

Huoltopisteellä voit ottaa itse ainoastaan vettä tai Aarja Health -urheilujuomaa, jotka ovat valmiiksi kuppeihin annosteltuina. ÄLÄ OTA ITSE mitään syötävää omin käsin. Toimitsijamme ovat asemoituina syötävien tuotteiden takana ja antavat kauhalla pyydettyjä tuotteita suoraan käteesi. Huoltopisteiden henkilökuntaa on menettelystä johtuen lisätty, mutta pientä jonoa voi silti esiintyä.    

PESEYTYMINEN

Tartuntatilanteiden minimoimiseksi Himos Trail ei tarjoa peseytymistiloja vuoden 2020 tapahtumassa. 900m päässä tapahtumakeskuksesta sijaitsee uimapaikka, jossa on mahdollisuus käydä lenkin jälkeen peseytymässä.

OSALLISTUJAPALKINNOT, ARVONTAPALKINNOT JA PALKINTOJENJAKO

Osallistujapalkinnot on jaettu poikkeuksellisesti jo valmiiksi osallistujakuoreen, jonka saat noutaessasi materiaali kisatoimistosta. Arvontapalkinnot ovat noudettavissa Himos Trail -kaupasta heti suorituksesi jälkeen. Kunniapalkinnot jaetaan normaalisti kuulutuksen ohjeiden mukaan lähikontaktiohjeita noudattaen.

MUKSULA

Toivomme, että muksulapalvelua käytetään vain aivan välttämättömissä tilanteissa. Tarjoamme kuitenkin hoidon lapsille aikuisten juoksun ajaksi, mutta pyri ensisijaisesti hoitamaan lapsesi hoito lähiomaistesi kanssa. Muksulaan ilmoittaudutaan ennakkoon ja linkki ilmoittautumiseen löytyy kilpailuohjeista.

TAPAHTUMARUOKAILU

Lauantain tapahtumapäivän ruokailu toteutetaan ravintolatoiminnan koronaohjeistuksien mukaisesti. Käsien desinfiointi ennen linjastolle saapumista on pakollista. Noudata turvavälejä jonoissa. Ravintolan koko pöytäkapasiteetti on käytössä terasseineen ja ravintolan tiloja puhdistetaan tihennetysti. HUOM! Älä tule ravintolaan sisälle ollenkaan, jos olet oireinen!

JÄLJITYS

Himos Trail on ilmoittautumisen yhteydessä kerännyt kaikkien osallistujien yhteystiedot, joten pystymme tarvittaessa lähtöryhmittäin tavoittamaan kaikki tapahtuman osallistujat viranomaisten pyynnöstä.  

Himos Trail pidättää oikeuden muutoksiin, mikäli aluehallintovirasto tekee päivityksiä ohjeistuksiin vallitsevan epidemiatilanteen muuttuessa.

Toivotamme kaikki osallistujat nauttimaan juoksemisen riemusta ja tapahtumaelämyksestä! Yhdessä pystymme varmistamaan, että jokainen voi saapua tapahtumaan turvallisin mielin! Pidetään huolta toisistamme ohjeita noudattamalla ja nautitaan tapahtuman tunnelmasta!

Kuva: Antti Saarimaa