Lapset pääsivät omalle polulleen jo perjantai-iltana Himoksella – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Lapset pääsivät omalle polulleen jo perjantai-iltana Himoksella

Lähtölaukaus seitsemänteen Himos Trail -tapahtumaan lävähti jälleen lasten extreme -henkisen juoksun merkeissä, kun 6-14-vuotiaat lapset kirmaisivat oman polkunsa perjantai-iltana Jämsän Himoksella.

Hiihtokeskuksen ala-asemalla kiemurrellut rata oli saanut uutta ilmettä, kun perinteinen rata oli joutunut antamaan tilaa tulevan tuolihissin tieltä. Yli 150 lasta otti uuden radan yhtä hyvin vastaan kuin entisenkin, ja kannustusta riitti roppa kaupalla kaikkien lähtöjen juoksijoille.

Jokainen lapsi sai välittömästi maaliin saavuttuaan palkintokassin sekä tuoreen munkin maankuulun mansikkamehun kera.

Lähtöjensä nopeimmat ratkaisivat juoksun yleensä hyvissä ajoin ennen maalia, mutta parissa sarjassa ykkössijasta kamppailtiin vielä loppusuorallakin.

6-vuotiaat Jannika Järvinen ja Nuuti Muilu sekä 8-vuotiaissa kilpaillut Väinö Heinonen ottivat ensimmäiset ykkössijansa, kun taas muilla voittajilla olivat jo vähintään yksi aiempi Himos Kids -ykkössija taskussaan.

Ensimmäisessä Himos Kids -tapahtumassa vuonna 2017 voittoon kirmannut Hilla Ruokostenpohja oli jälleen ykkönen, mikä merkitsi jo viidettä voittoa.

-Tykkään juosta tällaisella extreme -radalla, kun se poikkeaa aika lailla rata- ja maastojuoksun radoista.Kutsu Himos Kidsiin oli kaikunut laajalti ympäri maata, ja myös Jämsään tulleiden ukrainalaisten lapsia oli mukana viimevuotiseen tapaan.

Tytöt 6 v Jannika Järvinen

Pojat 6 v Nuuti Muilu

Tytöt 8 v Alisa Huttunen

Pojat 8 v Väinö Heinonen

Tytöt 10 v Martta Joutsen

Pojat 10 v Akseli Heinonen

Tytöt 12 v Hilla Ruokostenpohja

Pojat 12 v Elias Heinonen

Tytöt 14 v Janette Tarkiainen

Pojat 14 v Kalle Seppälä

Hyvien yhteistyökumppaniensa myötävaikutuksella Himos Trail toteutti tuleville polkujuoksijoille tänäkin vuonna elämyksiä ja kokemuksia tarjonneen iloisen liikuntatapahtuman.