Lasten juoksut polkaisivat Himos Trailin käyntiin – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Lasten juoksut polkaisivat Himos Trailin käyntiin

Maamme suosituimpien polkujuoksujen joukkoon salamavauhtia noussut Himos Trail on alusta saakka omistanut varsinaisen tapahtumapäivän aaton 6-14 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat kirmanneet extreme -malliin oman Himos Kids -polkujuoksunsa.

Niinpä lapset säntäsivät perjantai-iltana neljännen kerran erityisesti lapsille suunnitellulle radalle, missä oli juoksuosioiden lisäksi erilaisia temppupaikkoja aina leikkimieliseen Himosvuoren ylitykseen asti.

Jos juoksu tempasi jälleen lähes 150 lasta mukaansa, samaa voi sanoa heidän vanhemmistaankin, jotka omia ja toisten lapsia kannustamalla saivat aikaan aivan upean tunnelman Länsi-Himoksen rinteiden alla.

Puolitoista tuntia kestäneen mieleenpainuvan juoksujuhlan yksi kohokohdista oli se, että jokainen lapsi sai maaliin tultuaan muistoksi mieleenpainuvan palkinnon sekä mehun ja munkin.

Nopeimmin extreme -radan omissa sarjoissaan pinkaisivat alla mainitut viisi tyttöä ja viisi poikaa, jotka pääsivät myös tuulettamaan tapahtuman podiumilla. Heistä Martta Joutsen, Janette Tarkiainen ja Aapo Virkajärvi pitivät viime vuoden tapaan kanssakilpailijat takanaan.

Tytöt 6 v Martta Joutsen

Pojat 6 v Santeri Jylhä

Tytöt 8 v Natalia Nikoskinen

Pojat 8 v  Elias Rottensteiner

Tytöt 10 v Janette Tarkiainen

Pojat 10 v Topi Turpeinen

Tytöt 12 v Eleonoora Levaniemi

Pojat 12 v Kalle Seppälä

Tytöt 14 v Elli Taini

Pojat 14 v Aapo Virkajärvi

Yhteistyökumppanien ansiosta Jämsän Retki-Veikoilla oli jälleen ilo tuottaa lapsille mieleenpainuva elämystapahtuma.

Huomenna lauantaina jatketaan Himos Trailin päätapahtuman merkeissä porrastetuin lähdöin yli tuhannen juoksijan voimin. Ensimmäiset polkujuoksijat starttaavat Himosvuoren valloitukseen aamulla klo 8.00 ja viimeiset iltapäivällä klo 13.30!