Tapahtumainfo – Himostrail

Tapahtumainfo

Himos Trail tarjoaa upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Reitit on suunniteltu näyttämään kaikki Himoksen alueen parhaat puolet – ja niitä tosiaan riittää! Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

 

Sopiva haaste jokaiseen makuun ja kuntotasoon

Lapsille

Perjantaina kisapäivän päätähtinä häärivät lapset Himos Kids(0,5-1km)-sarjassa.

Lue lisää

 

Nautiskelijoille ja kokeilijoille

Lauantaina Himos Trail -sarjoista kuntoilijoita varten on suunniteltu erityisesti matalankynnyksen Himos Easy(5km), puhtaaseen nautintoon tähtäävä Himos Enjoy(9km) sekä vaeltajien ja  sauvakävelijöiden suosikki Himos Vaellus (5-26km).

Lue lisää

Itsensä haastajille

Lauantai tarjoaa todellista haastetta vaativimmillekin polkujuoksun ystäville. Itsensä haastajille Himos Challenge(17km),  tuskan ja nautinnon etsijöille Himos Extreme(26km) ja kirsikkana kakun päällä Himos Trailin ultramatka polkujuoksuun addiktoituneille henkisen elämyksen ja kokemuksen metsästäjille Himos Double-Extreme(52km).

Lue lisää

Tiimi-/joukkuepelaajille

Yhdessä tekijöille ja hulluttelijoille on lisäksi tarjolla täysin uudenlainen konsepti polkujuoksutapahtumissa eli viestisarja Himos Team Spirit(26km)

Lue lisää

Himos Trail -lisäpalvelut

Muksulapalvelun avulla perheille on tehty helpoksi saapua polkujuoksutapahtumaan koko perheen voimin kaikki liikkuvat periaatteella.

Viikonlopun polkujuoksuelämystä tukee Himos Trailin kattava oheispalvelutarjonta. Tapahtuman yhteistyökumppanit Himoksessa tarjoavat monipuolista ja edullista majoituspalvelua sekä polkujuoksijoiden tarpeisiin räätälöityjä ruokailuita. Kisatorin kauppiaat ilahduttavat kisatarjouksin ja viikonlopun kruunaa tutustuminen Himoksen AfterSki-tunnelmaan live-esiintyjän vauhdittamana!