Yhteislenkit – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Yhteislenkit

HUOM! Toukokuun ajan Himos Trail tarjoaa Omatoimilenkkejä, jotka ovat käytössä täysin reittimerkinnöin varustettuna aina viikon kerrallaan. Lue lisää!

Himos Trail järjestää ilmaisia yhteislenkkejä. Yhteislenkit ovat mainio tapa tutustua polkuliikuntaan lajina, Himos Trail -reitteihin sekä muihin polkuliikkumisesta kiinnostuneisiin.

Himos Trail Yhteislenkeillä on tarjolla omat vauhtiryhmät sekä kävelijöille että hölkkääjille. Yhteislenkkien reittivaihtoehdot ovat noin 3, 6 ja 9 km. Näistä löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Reitillä pysymisestä huolehtivat Himos Trailin polkuoppaat, joten liikkumaan on turvallista lähteä.

Yhteislenkit kesäkaudella 2019 (Yhteislenkkikausi 2020 on vasta suunnitteilla – tiedotamme kevään aikana)

Himos Trail järjestää touko-elokuussa yhteensä 7 yhteislenkkiä. Alta löydät tarkemmat ajankohdat, paikat sekä aina lähempänä karttalinkin lähtöpaikalle.

Ke 15.5 klo 18 Tampere
Su 19.5 klo 10 Himos
Ke 29.5 klo 18 Himos – Yrittäjien Polkustartti
Su 2.6 Klo 11 Himos
Ma 24.6 Klo 18 Himos
Su 21.7 Klo 10.30 Himos
Ma 29.7 Klo 18 Himos
Ke 14.8 Klo 18 Himos

Tästä voit tulostaa Himos Trail Yhteislenkkiesitteen vaikka työpaikan kahvihuoneeseen.

Himos Trail -lisäpalvelut

Ilmaisten yhteislenkkien lisäksi Himos Trail tarjoaa myös maksullisia polkujuoksukursseja:

Himos Trail Starttikurssi polkulenkkeilyyn

Alkaa 27.5. klo 18:45

4 kerran starttikurssi, jonka aikana tutuksi tulee neljä erilaista lenkkimaastoa Jämsän seudulla. Yksi lenkki kestää noin tunnin. Kurssi tarjoaa ensiaskeleet polkuliikuntaan ja lähtötasovaatimuksena on vain reipas kävelykunto. Lenkkien aikana saat myös vinkkejä lenkkeilyharrastustasi varten.

Himos Trail Mäkikoulu

Alkaa 27.5. klo 17:30

7 kerran mäkikoulu, jonka aikana tutuksi tulee neljä erilaista lenkkimaastoa mäkiharjoittelua varten Jämsän seudulla. Yksi lenkki kestää noin tunnin. Treeneissä tarkoituksena on edetä pääosin juosten, joten sinulla on hyvä olla jo lenkkeilytaustaa tähän ryhmään osallistuessasi.

Lataa polkujuoksukurssien tarkempi esittely ja ilmoittautumisohjeet alta.