Sarjat

PERJANTAINA 18.8.2017

Himos Kids (ilmainen, 9.8.2017 saakka) 
Yhteistyökumppaneidemme tarjoama ilmainen juoksutapahtuma lapsille. Sarjat 6v, 8v, 10v, 12v ja 14v tytöille ja pojille. Lasten juoksutapahtuma ei ole perinteinen polkujuoksu, vaan kilpailukeskuksen ytimessä tapahtuva monipuolinen extreme-juoksukilpailu sisältäen mm. helposti ylitettäviä esteitä ja muita vaihtelevia maastonkohtia. Ilmoittautuminen myös lasten tapahtumaan ilmoittautumislomakkeen kautta ennakkoon! Kaikki lapset palkitaan!

LAUANTAINA 19.8.2017

Himos Vaellus (20e, 9.8.2017 saakka)
Ilman ajanottoa toimiva kuntoilutapahtuma vaeltajille ja sauvakävelijöille. Osanottajille jaetaan sekä Himos Enjoy- että Himos Extreme-reitit sisältävä vaelluskartta. Himos Vaelluksen kiertäjät voivat lähteä valintansa mukaan joko Himos Enjoyn tai Himos Extremen reiteille. Kartan perusteella voi helposti lyhentää omaa vaellustaan oikaisemalla tapahtumakeskukseen. Reitin varrelta löytyy juotavaa ja purtavaa sisältäviä huoltopisteitä vaeltajille. Himos Vaelluksen kiertäjät ovat reitillä osittain samaan aikaan polkujuoksusarjojen kanssa, mistä johtuen Himos Vaelluksen osallistujilla on väistämisvelvollisuus, mutta samalla lupa kannustaa polkujuoksijoita reitin varrella. Osanottomaksu sisältää pastabuffetin lisukkeineen kilpailun jälkeen.

Himos Enjoy (51e, 9.8.2017 saakka)
Herkullinen 8km polkujuoksunautinto Himoksen Paljakan alueelle. Himoksen vuoristomaisemaan nähden maltillinen reittiprofiili ja käytössä kaikki alueen nautinnollisimmat paikat niin visuaalisesta kuin juoksufiilistelyn näkökulmasta. Reitti kulkee kokonaisuudessaan pienillä hyvin juostavilla poluilla. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Himos Enjoy tarjoaa osanottajilleen runsaasti hyviä arvontapalkintoja, mutta kilpailun nopeimpia ei palkita. Osanottomaksu sisältää pastabuffetin lisukkeineen kilpailun jälkeen.

Himos Extreme (61e, 9.8.2017 saakka)
Haasta itsesi todellisessa kestävyyskoitoksessa Himoksen rinteillä! 24km polkujuoksuelämys tarjoilee juoksijalle kaikki Himoksen huiput, parhaat näköalat, vaativimmat nousut, pienimmät teknisimmät polut sekä visuaalisesti kauneimmat paikat. Reitti sisältää hyvin vähän tietä. Pääosin reitti kulkee pienillä hyvin juostavilla poluilla, mutta myös vaativampia osuuksia matkalla tulee vastaan. Himos Extreme juostaan yhtenä 24km pituisena lenkkinä. Yksi sarja miehille ja yksi naisille. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan. Kärkikolmikkojen palkintojen yhteenlaskettu arvo on 2000e. Lisäksi Himos Extreme tarjoaa osanottajilleen runsaasti hyviä arvontapalkintoja. Osanottomaksu sisältää pastabuffetin lisukkeineen kilpailun jälkeen.

Himos Team Spirit (170e, 9.8.2017 saakka)
Kaveriporukoille, yrityksille ja urheiluseuroille suunnattu Himos Team Spirit tuo täysin uudenlaisen konseptin polkujuoksutapahtumiin. Sarjaan voi ilmoittautua 3-5 hengen joukkueella. Joukkue juoksee Himos Extremen 24km reitin viestinä. Reitillä on lukuisia vaihtoalueita, joissa joukkue voi vaihtaa käsiläpsystä viestinviejää. Joukkueille jaetaan kilpailun reittikartta, johon on merkittynä kaikki vaihtoalueet. Joukkue voi itse päättää millaisia etappeja sen jäsenet juoksevat. Viestinviejät hankkiutuvat itse vaihtoalueille. Suurin osa vaihtoalueista sijaitsee muutaman kilometrin säteellä kilpailukeskuksesta ja on hyvin saavutettavissa jalan.
Kilpailussa on yksi sarja. Kolme parasta joukkuetta palkitaan. Voittajajoukkue saa ranteeseensa Polar M430-uutuusmittarit(3-5kpl joukkueen koosta riippuen). Hopeajoukkueen jäsenistä tulee Polar A360-mittarin omistajia ja kolmanneksi sijoittunut joukkue lähtee kotimatkalle Polar M200-mittarit mukanaan. Lisäksi Himos Team Spirit tarjoaa osanottajilleen runsaasti hyviä arvontapalkintoja. Osanottomaksu sisältää joukkueen jäsenille (3-5) pastabuffetin lisukkeineen kilpailun jälkeen.

HINTAPORTAAT

ENNAKKOHINTA 17.4.2017 saakka

Himos Kids Ilmainen

Himos Vaellus 20e

Himos Enjoy 36e

Himos Extreme 41e

Himos Team Spirit 120e

NORMAALIHINTA 23.7.2017 saakka

Himos Kids Ilmainen

Himos Vaellus 20e

Himos Enjoy 45e

Himos Extreme 50e

Himos Team Spirit 145e

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN 9.8.2017 saakka

Himos Kids Ilmainen

Himos Vaellus 20e

Himos Enjoy 51e

Himos Extreme 61e

Himos Team Spirit 170e