Työnantajapaketit – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Työnantajapaketit

Tervetuloa mukaan Himos Trail -polkuelämykseen

Himos Trail on Suomen suurin matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma.

Jämsän Himoksella lauantaina 24.8.2024

Himos Trail -tapahtumaan voi osallistua kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Tapahtuma sopii hyvin ensikertalaiselle, mutta tarjoilee mukavasti haastetta kokeneemmallekin liikkujalle.

Kokoa oma porukka, työntekijöitä tai kumppaneita, ja lähde Himoksen poluille liikkumaan. Reitin pituus valinnan mukaan 7-52 km. Liikkuminen tapahtuu merkatuilla poluilla, joilta ei voi eksyä. Reitillä huoltopisteitä ja lenkin jälkeen odottaa keittoruokailu. Arvontapalkintoja osallistujien kesken.

Himos Trail Työnantajapaketit

Hinta sisältää normaalin osallistumisen Himos Trailiin ruokailuineen sekä yritykselle näkyvyyden ”Henkilöstöään liikuttamassa” –osioon. Lisäksi tarjoamme henkilöstölle 3 kuukauden harjoitusohjelmat tapahtumaan valmistautumiseen. Harjoitusohjelmat ovat suunnattu Himos Easy- ja Himos Enjoy -sarjoihin, mutta ne ovat toki sovellettavissa pidempienkin matkojen valmistautumiseen.

Himos Trail Työnantajapaketeissa ilmoittautumisten kerääminen ei kuormita sinua. Me hoidamme ilmoittautumisten vastaanottamisen puolestasi ilman excel-/sähköpostisähläystä. Olemme tehneet myös tarvittavat viestintämateriaalit sinulle valmiiksi. Joten mukaan lähteminen on helppoa.

Paketteja saatavilla luonnollisesti myös suuremmille osallistujamäärille. Paketteihin voi kätevästi lisätä myös mahdollisen omavastuuosuuden henkilöstölle.

Himos Trail -työnantajapaketti 2024

Soita tai laita viestiä. Katsotaan teidän kokoinen paketti.

Juha Taini
040 5102788
juha(a)himostrail.fi

Miksi Himos Trail -tapahtumaan kannattaa lähteä

Luontoliikunta on mahtava tapa saada ajatukset pois arjen haasteista ja Himos Trailin matalan kynnyksen polkutapahtumaan on helppo osallistua hyvinkin erilaisilla tavoitteilla.

Himoksen poluille uskaltaa mainiosti lähteä, vaikka kokemusta poluilla liikkumisesta ei vielä olisikaan. Tavoitteeksi voi ottaa esimerkiksi 1-2 tunnin kävelyn luontoa ja tunnelmaa ihaillen. Himos Trail tarjoaa toki haastetta kokeneemmallekin liikkujalle.

Himos Trail synnyttää osallistujille kokemuksia ja tarinoita, joita jaetaan työpaikan kahvihetkissä. Himos Trail voi antaa tarvittavan vuosittaisen tavoitteen, jonka ansiosta kipinä luontoliikuntaan syntyy ja liikkuminen lisääntyy sekä jää osaksi arkea.

Henkilöstöään liikuttamassa