Työnantajapaketit – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Työnantajapaketit

Tervetuloa mukaan Himos Trail -polkuelämykseen

Himos Trail on Suomen suurin matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma.

Luontoliikuntaa parhaimmillaan

Jämsän Himoksella lauantaina 22.8.2020

Himos Trail -tapahtumaan voi osallistua kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Tapahtuma sopii hyvin ensikertalaiselle, mutta tarjoilee mukavasti haastetta kokeneemmallekin liikkujalle.

Kokoa oma porukka, työntekijöitä tai kumppaneita, ja lähde Himoksen poluille liikkumaan. Reitin pituus valinnan mukaan 7-52 km. Liikkuminen tapahtuu merkatuilla poluilla, joilta ei voi eksyä. Reitillä huoltopisteitä ja lenkin jälkeen odottaa buffetruokailu. Arvontapalkintoja osallistujien kesken.

Himos Trail Työnantajapaketit

Himos Trail on paketoinut osallistumiset kätevästi kahteen eri pakettiin:

  • Himos Trail Vaelluspaketti 5 osallistujalle on vain 200 €. Sopiva paketti, kun kaikilla osallistujilla on tavoitteena luontoliikunta ilman numerolappua ja ajanottoa.
  • Himos Trail ’Valitse vapaasti’-paketti 5 osallistujalle on vain 270 €. Sopiva paketti, kun osa haluaa osallistua Himos Vaellukseen ja osa muihin Himos Trail -sarjoihin. Lue lisää Himos Trail -sarjoista

Hinta sisältää normaalin osallistumisen Himos Trailiin buffetruokailuineen sekä yritykselle näkyvyyden ”Henkilöstöään liikuttamassa” –osioon. Paketteja saatavilla luonnollisesti myös suuremmille osallistujamäärille.

Himos Trail Työnantajapaketeissa ilmoittautumisten kerääminen ei kuormita sinua. Me hoidamme ilmoittautumisten vastaanottamisen puolestasi ilman excel-/sähköpostisähläystä. Olemme tehneet myös tarvittavat viestintämateriaalit sinulle valmiiksi. Joten mukaan lähteminen on helppoa.

PYYDÄ LISÄTIETOA TYÖNANTAJAPAKETEISTA

Mikäli haluat toimia nopeasti ja saada vastaukset samantien, voit myös soittaa tai laittaa viestiä.

Petteri Koskinen
0400 719 349
petteri(a)himostrail.fi

Miksi Himos Trail -tapahtumaan kannattaa lähteä

Luontoliikunta on mahtava tapa saada ajatukset pois arjen haasteista ja Himos Trailin matalan kynnyksen polkutapahtumaan on helppo osallistua hyvinkin erilaisilla tavoitteilla.

Himoksen poluille uskaltaa mainiosti lähteä, vaikka kokemusta poluilla liikkumisesta ei vielä olisikaan. Tavoitteeksi voi ottaa esimerkiksi 1-2 tunnin kävelyn luontoa ja tunnelmaa ihaillen. Himos Trail tarjoaa toki haastetta kokeneemmallekin liikkujalle.

Himos Trail synnyttää osallistujille kokemuksia ja tarinoita, joita jaetaan työpaikan kahvihetkissä. Himos Trail voi antaa tarvittavan vuosittaisen tavoitteen, jonka ansiosta kipinä luontoliikuntaan syntyy ja liikkuminen lisääntyy sekä jää osaksi arkea.

Henkilöstöään liikuttamassa