Osallistumisehdot – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Osallistumisehdot

Himos Trail -osallistumisehdot

1) Yleiset ehdot

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

Tapahtumaan osallistuvan nimi ja mahdollinen seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.

Tapahtumassa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei myydä eteenpäin, mutta osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään(kuvaajan nimi mainittava).

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle tai käytettäväksi seuraavalle vuodelle. Siirto vuodella eteenpäin on mahdollista toteuttaa vain yhden kerran. Mahdollinen siirto pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumanjärjestäjälle 17.8.2024 mennessä.

Tämän jälkeen osallistuminen on mahdollista siirtää seuraavalle vuodelle 20 € lisämaksulla. Siirto pitää ilmoittaa viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä. 

Siirto toiselle henkilölle 17.8.2024 jälkeen on mahdollista 10 € lisämaksulla. Siirron toiselle henkilölle voi ilmoittaa ainoastaan tapahtumapaikalla tapahtuman kisatoimistoon. Siirron seuraavalle vuodelle voi ilmoittaa myös osoitteeseen info@himostrail.fi.

Muissa tapauksissa siirto-oikeus ei ole voimassa.

17.8.2024 jälkeen toiselle henkilölle tapahtuvissa siirroissa emme pysty takaamaan personoitua kisamateriaalia.

3) Tapahtuman peruuntuminen

A) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 17.8.2023 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan 10 euron käsittelykulua lukuunottamatta. Osallistujalla on edelleen oikeus 17.8.2023 mennessä siirtää osallistumisoikeus veloituksetta vuodelle 2024. 

B) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 17.8.2023 tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta. Osallistujalla on edelleen oikeus siirtää osallistumisoikeus 17.-26.8.2023 siirtomaksua(20€) vastaan vuodelle 2024. 

Luotu 13.2.2023