Osallistumisehdot – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Osallistumisehdot

Himos Trail -osallistumisehdot

1) Yleiset ehdot

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

Tapahtumaan osallistuvan nimi ja mahdollinen seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.

Tapahtumassa kuvataan valokuva- ja videomateriaalia. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että sinusta otettua materiaalia voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Valokuva- ja videomateriaalia ei myydä eteenpäin, mutta osallistujilla on oikeus käyttää järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään(kuvaajan nimi mainittava).

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle tai käytettäväksi seuraavalle vuodelle. Siirto vuodella eteenpäin on mahdollista toteuttaa vain yhden kerran. Mahdollinen siirto seuraavalle vuodelle pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumanjärjestäjälle 15.8.2024 mennessä.

Tämän jälkeen osallistuminen on mahdollista siirtää seuraavalle vuodelle 20 € lisämaksulla. Siirto pitää ilmoittaa viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä. Siirron seuraavalle vuodelle voi ilmoittaa kisatoimistoon tai osoitteeseen info@himostrail.fi.

Siirto toiselle henkilölle 18.8.2024 jälkeen on mahdollista 10 € lisämaksulla.  Siirron toiselle henkilölle voi ilmoittaa ainoastaan tapahtumapaikalla tapahtuman kisatoimistoon. 

Sarjan vaihto 18.8.2024 jälkeen on mahdollista 5 € lisämaksulla.  Sarjan vaihdon voi ilmoittaa ainoastaan tapahtumapaikalla tapahtuman kisatoimistoon. Mikäli vaihdat kalliimpaan sarjaan, niin maksettavaksi tulee myös sarjojen välisen hinnan erotus. 

Muissa tapauksissa siirto-oikeus ei ole voimassa.

18.8.2024 jälkeen toiselle henkilölle tapahtuvissa siirroissa emme pysty takaamaan personoitua kisamateriaalia.

3) Tapahtuman peruuntuminen

A) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 15.8.2024 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan 10 euron käsittelykulua lukuunottamatta. Osallistujalla on edelleen oikeus 15.8.2024 mennessä siirtää osallistumisoikeus veloituksetta vuodelle 2025. 

B) Mikäli kilpailu joudutaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) perumaan 16.8.2024 tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta. Osallistujalla on edelleen oikeus siirtää osallistumisoikeus 16.-24.8.2024 siirtomaksua(20€) vastaan vuodelle 2025. 

Luotu 14.2.2024 klo 14.52