Osallistumisehdot – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Osallistumisehdot

Himos Trail -osallistumisehdot

1) Yleiset ehdot

Kilpailun järjestäjä ei vakuuta kilpailuun osallistuvia, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

Tapahtumaan osallistuvan nimi ja mahdollinen seura julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa.

Kilpailun järjestäjä ottaa tapahtumasta valo- ja videokuvaa ja julkaisee aineistoa sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuillaan.

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Ilmoittautumisen peruminen, muutokset ja siirrot

Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä ole mahdollista perua ilmoittautumisen jälkeen.

Team Spirit -sarjassa ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä joukkueessa juoksevien henkilöiden nimet. Mahdolliset muutokset juoksijoihin voi ilmoittaa 14.8. asti veloituksetta sähköpostilla himostrail@jrv.fi. Tämän jälkeen mahdolliset nimimuutokset tapahtuman infopisteessä tapahtumapäivänä klo 11 mennessä, mistä muutosmaksu 10 € / hlö. Maksu käteisellä.

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle tai käytettäväksi seuraavalle vuodelle. Mahdollinen siirto pitää ilmoittaa etukäteen tapahtumanjärjestäjälle tapahtumaa edeltävään sunnuntaihin mennessä.

Tämän jälkeen osallistuminen on mahdollista siirtää 15 € lisämaksulla (viestisarjoissa 35 €). Siirto pitää ilmoittaa viimeistään tunti ennen oman sarjan lähtöä. Siirron toiselle henkilölle voi ilmoittaa ainoastaan tapahtuman infoon. Siirron seuraavalle vuodelle voi ilmoittaa myös osoitteeseen himostrail@jrv.fi.

Muissa tapauksissa siirto-oikeus ei ole voimassa.

Tapahtumaa edeltävän sunnuntain jälkeen toiselle henkilölle tapahtuvissa siirroissa emme pysty takaamaan personoitua kisamateriaalia.

Luotu 10.2.2020