Tapahtumainfo – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Tapahtumainfo

Himos Trail on Suomen suurin matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma ja järjestetään jo kahdeksannen kerran Jämsän Himoksella 23.-24.8.2024. Himos Trail tarjoaa upean polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Tapahtuma sopii erinomaisesti polkuliikkumisen ensikertalaiselle, mutta tarjoilee haastetta myös polkujuoksun aktiiviharrastajalle. Himos Trail -polkujuoksussa matkojen pituudet ovat 7 kilometristä 52 kilometriin.

Himos Trail -polkujuoksutapahtumassa, Himoksen poluilla, voit liikkua kävellen, sauvoen, hölkkäillen tai juosten. Reitit on suunniteltu näyttämään Himoksen alueen parhaat puolet – ja niitä tosiaan riittää! Käytössä on pienimmät ja kauneimmat polut, visuaalisesti upeimmat paikat sekä parhaimmat näköalat unohtamatta koskemattomia maastonosia ja upeita soita.

Polkujuoksua jokaiseen makuun ja kuntotasoon

Extremejuoksu lapsille

Perjantaina tapahtumapäivän päätähtinä häärivät lapset Himos Kids(0,5-1km)-sarjassa.

Himos Kids - Extremejuoksutapahtuma lapsille

Matalan kynnyksen polkujuoksua

Lauantain polkujuoksusarjoista kuntoilijoita varten on suunniteltu erityisesti matalankynnyksen Himos Easy(7km), puhtaaseen polkujuoksunautintoon tähtäävä Himos Enjoy(11km) sekä vaeltajien ja  sauvakävelijöiden suosikki Himos Vaellus (7-26km). Näihin sarjoihin on helppo osallistua, vaikka aiempaa kokemusta polkujuoksusta ei vielä olisikaan.

Himos Trail on myös matalan kynnyksen polkujuoksua

Vaativammalle polkujuoksun ystävälle

Himos Trailin lauantai tarjoaa todellista haastetta myös vaativammalle polkujuoksun ystävälle. Itsensä haastajille Himos Challenge(18km),  tuskan ja nautinnon etsijöille Himos Extreme(26km) ja kirsikkana kakun päällä Himos Trailin ultramatka polkujuoksuun addiktoituneille henkisen elämyksen ja kokemuksen metsästäjille Himos Double-Extreme(52km).  Uutuusmatkana Himos Trail tarjoilee todellisen ponnahduslautamatkan ultramatkalle tähyäville – Himos 36 antaa 36km reitillä uuden haasteen Extreme -reitin jo selvittäneille. Näissä sarjoissa pääset mittauttamaan polkujuoksun suorituskykyäsi ja jaksamistasi.

Himos Trail tarjoilee haastetta myös polkujuoksun aktiiviharrastajalle

Himos Team Spirit on hulluttelua ja polkujuoksua joukkueena

Himos Trail -polkujuoksun lisäpalvelut

Viikonlopun polkujuoksuelämystä tukee Himos Trailin kattava oheispalvelutarjonta. Tapahtuman yhteistyökumppanit Himoksessa tarjoavat monipuolista ja edullista majoituspalvelua sekä polkujuoksijoiden tarpeisiin räätälöityjä ruokailuita. Kisatorin kauppiaat ilahduttavat kisatarjouksin ja viikonlopun kruunaa tutustuminen Himoksen AfterSki-tunnelmaan!