Himos Trail -harjoitusohjelmat nyt tilattavissa! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail -harjoitusohjelmat nyt tilattavissa!

Himos Trail on tuottanut jatkuvan kysynnän myötä matalan kynnyksen harjoitusohjelmat kohti elokuun Himos Trail -tapahtumaa! Harjoitusohjelmat ovat toteuttaneet kumppanimme TähtiSportin kokeneet sekä koulutetut ammattivalmentajat ja ne ovat hyödynnettävissä toki myös muihin kestävyysliikuntatapahtumiin valmistautuessa tai vain oman kestävyyskunnon kohottamiseksi.

Himos Trail -harjoitusohjelmat on tarkoitettu Sinulle, joka haluat itsellesi säännöllisen ohjelman liikunnan aloittamiseen tai tavoittelet liikkumisen tehostamista ohjelman avulla. Ohjelmamme on siis erityisesti suunnattu Himos Easy(7km) ja Himos Enjoy(11km) lenkeille mieliville. Toki kokeneemmatkin hyötyvät ammattimaisesti rakennetun rytmityksen hedelmistä.

Himos Trail -harjoitusohjelma sisältää viikko-ohjelman kolmen kuukauden ajalle eli Himos Trail -tapahtumaa ajatellen olisi aloitettava viimeistään toukokuun lopulla, mutta toki toimeen kannattaa ryhtyä heti! Kolmen kuukauden harjoitusohjelman hinta on 30e eli 10e/kk. Kaupan päälle tarjoamme kaksi eritasoista lihaskunto-ohjelmaa, jotka on mahdollista toteuttaa kotona ja luonnon elementtejä hyödyntäen. Lihaskunto-ohjelmat ovat osa harjoitusohjelmien viikko-ohjelmaa.

Harjoitusohjelmien tilaus sähköpostilla osoitteesta: juha@himostrail.fi

Huomioithan, että Himos Trail -harjoitusohjelmat ovat laadittu perusrungoksi harjoitteluun. Mikäli haluat yksilöllistä ohjausta ja henkilökohtaisen kunto-ohjelman, suosittelemme kääntymään yksilöllisiä harjoitusohjelmia tarjoavan TähtiSportin puoleen. (TähtiSportti, Mia Taini, 0440425982, mia.taini@gmail.com)