Himos Trail Omatoimilenkki 4 avattu!(viikko 22) – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail Omatoimilenkki 4 avattu!(viikko 22)

Kevään neljäs ja viimeinen Himos Trail Omatoimilenkki on nyt auki! Tarjolla on paras mahdollinen maasto vasta-alkajalle!

Ennen viimeistä lenkkiä haluamme kiittää Himos Trail Omatoimilenkki -tapahtumat mahdollistanutta runsasta talkoolaisten joukkoa. Yhden Omatoimilenkin toteuttaminen on vaatinut keskimäärin 38 talkootuntia, sillä olemme panostaneet laatuun, jonka myötä ensikertalaistenkin toivotaan uskaltavan reiteille. Paras kiitos talkoolaisillemme on runsas käyttäjien määrä reiteillä!

Täysin opastetulla reitillä tapahtuva kevään neljäs omatoiminen polkulenkki suuntaa paikkakunnan upeimmille neulaspoluille Jämsänkosken maisemiin. Pakettiin kuuluvat upeat maisemat, mutta kivikot ja juurakot loistavat poissaolollaan. Viimeinen omatoimilenkki on tarjolla koko viikon 22 eli 25.5 klo 00.00 – 31.5 klo 24.00! Voit käydä liikkumassa reittisi merkatulla polulla rauhassa vaeltaen, rennosti hölkäten tai vaikka kisamielellä!  

Himos Trail suuntaa omatoimilenkkinsä onnistuneen Jämsän keskustan lenkkinsä jatkeeksi Jämsänkoskelle. Omatoimilenkki on ensimmäinen Himos Trail -tapahtuma Jämsänkosken upeilla poluilla. Tarjolla on kolme eri pituista reittiä, joiden tarkat mitat ovat 5,5km, 10,3km ja 15,2km. Lisäksi tarjoamme 2,7km merkkaamattoman bonuslenkin, joka on yhdistettävissä kahteen pisimpään lenkkiin. Tällöin pisin mahdollinen lenkki ponkaisee jo 17,9 kilometriin.

Kaikki reitit liikkuvat hyväkulkuisilla kimmoisilla neulaspoluilla, joilla korkeuserot ovat erittäin maltilliset. Pisimmät reitit herkuttelevat makoisilla harjanteilla sekä pitkillä rantamaisemilla. Lyhin reitti kurvailee pienillä hyväkulkuisilla neulaspoluilla, mutta sukeltelee kuitenkin niihin syviin metsiköihin, joihin tavallinen tallaaja ilman opastettua lenkkikierrostamme tuskin osuu.

Jämsänkosken maastoissa toteutettavan täysin opastetun Himos Trail Omatoimilenkin hinta on 5e/aikuinen tai 8e/perhe. Lisäksi alle 18-v voivat ilmoittautua aina maksutta.

Tilaa oma omatoimilenkkipakettisi tästä: http://bitly.ws/8DEo

Omatoimilenkkipaketti sisältää:

– Pysäköintipaikan sijainti

– Lenkin lähtöpaikan sijainti

– Reittikuvaukset ja reittipituudet

– Ohjeet reittimerkinnästä

– Reittikartta PDF-tiedostona

– GPX-tiedostot reiteistä

– Tuloksista kiinnostuneille online-taulukko

VAIHTOEHTOISET MAKSUTAVAT

Maksaminen on mahdollista myös seuraavilla vaihtoehtoisilla tavoilla:

Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja Smartum saldolla,

Eazybreakin mobiilipalvelulla,

ePassin -verkkopalvelussa tai

Edenredin Virikesetelillä tai mobiilimaksulla.

Kohdenna maksu käyttöpaikkaan Himos Trail/Himos Trail kesä.

Tervetuloa nauttimaan Himoksen poluille!