Aarja Health varmistaa energian riittävyyden Himos Trail -reiteillä! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Aarja Health varmistaa energian riittävyyden Himos Trail -reiteillä!

Seinäjoella valmistettavat puhtaat, turvalliset ja tehokkaat Aarja Health -urheilujuomat ovat tuttuun tapaan mukana Himos Trail -tapahtumassa!

Himos Trail -polkujuoksutapahtumassa pääset testaamaan kotimaisia ja luonnollisia Aarja Health® -ravintolisiä. Reitin huoltopisteillä on tarjolla aidosta tyrnistä sekä sitruunasta makunsa saavaa Seinäjoella valmistettua Aarja Health®in isotonista Sporty Boost® -urheilujuomajauhetta veteen sekoitettuna.

Himos Trail -tapahtuman ennakkotarjouksena voit tutustua Aarja Healthin urheilujuomiin jo kotona ennen tapahtumaa. Oheisella tarjouksella mahdollistamme urheilujuomatilauksen Aarja Healthin verkkokaupasta 20% alennuksella. Tarjous on voimassa heti ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti!

Aarja Healthin inspiraationa on ollut pohjoinen luonto ja saamelaiskulttuuri:
”Aarja tarkoittaa energiaa saamen kielellä. Monet raaka-aineet, joita käytämme tuotteissamme ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta, missä kasvit kasvavat vahvempana kylmässä ja ankarassa säässä. Me haluamme tuoda esiin tuotteissamme saamelaisten esi-isiemme viisaudet ja pohjoisten superkasvien vahvuuden ja elinvoiman, ja samalla välittää ne tuotteidemme avulla sinulle.”

Tutustu lisää Aarja Healthin tuotteisiin yrityksen verkkosivuilta!
https://aarjahealth.com/