Aarja Health varmistaa energian riittävyyden Himos Trail -reiteillä! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Aarja Health varmistaa energian riittävyyden Himos Trail -reiteillä!

Uusi kotimaisten ja luonnollisten ravintolisien valmistaja Aarja Health ja Suomen suurin matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuma Himos Trail aloittavat yhteistyön! Seinäjoella valmistettavat puhtaat, turvalliset ja tehokkaat Aarja Health -ravintolisät tulevat tutuksi Himos Trail -tapahtumassa.

Himos Trail -polkujuoksutapahtumassa pääset testaamaan uusia kotimaisia ja luonnollisia Aarja Health® -ravintolisiä. Reitin huoltopisteillä on tarjolla puhdasta, turvallista ja tehokasta Seinäjoella valmistettua Aarja Health®in isotonista Sporty Boost® -urheilujuomajauhetta veteen sekoitettuina.

Lisäksi tapahtumakeskuksessa Aarja Healthin pisteellä sinulla on mahdollisuus tutustua SPORTY BOOST Recovery -urheilujuomaan, joka on suunniteltu edistämään tehokasta palautumista.

Himos Trail -tapahtuman ennakkotarjouksena voit tutustua Aarja Healthin urheilujuomiin jo kotona ennen tapahtumaa. Oheisella tarjouksella mahdollistamme urheilujuomatilauksen Aarja Healthin verkkokaupasta 25% alennuksella.

Aarja Healthin inspiraationa on ollut pohjoinen luonto ja saamelaiskulttuuri:

”Aarja tarkoittaa energiaa saamen kielellä. Monet raaka-aineet, joita käytämme tuotteissamme ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta, missä kasvit kasvavat vahvempana kylmässä ja ankarassa säässä. Me haluamme tuoda esiin tuotteissamme saamelaisten esi-isiemme viisaudet ja pohjoisten superkasvien vahvuuden ja elinvoiman, ja samalla välittää ne tuotteidemme avulla sinulle.”

Tutustu lisää Aarja Healthin tuotteisiin yrityksen verkkosivuilta tai Aarja Healthin Himos Trail –infopaketista!