Arvontavoittaja suuntaa Himos Extremelle! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Arvontavoittaja suuntaa Himos Extremelle!

Himos Trail arpoi yhden maksuttoman osallistumisoikeuden 300 ilmoittautuneen rajan rikkouduttua ennätysvauhdilla. Himos Trail 2018-tapahtuma keräsi noin 100 ilmoittautunutta vähemmän vastaavaan vuodenaikaan nähden. Tällä hetkellä tarkka ilmoittautuneiden määrä Himos Trail 2019-tapahtumaan on 346 henkilöä. Vuonna 2018 Himos Trail-tapahtumaan osallistui 710 innokasta.

Himos Trail-matkoista on tällä hetkellä suosituin 17km:n Himos Challenge. Houkutteleva Himos Challenge on ensimmäinen steppi rankempien polkujuoksuhaasteiden pariin ja vastaa kokemuksena jopa hieman reipasta puolimaratonia – tosin aivan uskomattoman upeassa ja erilaisessa ympäristössä. Himos Challenge on jo nyt kerännyt ilmoittautuneita peräti 79% vuoden 2018 osallistujamäärästä. Vuoden 2017 ja 2018 suosituin sarja muuten oli 26km:n Himos Extreme, joka varmasti tekee ilmoittautumismäärässä rynnistyksen kesän aikana kohti suurimman sarjan titteliä.

Lähimpänä vuoden 2018 määrää ilmoittautumistilanteessa on 52km:n kärsimysnäytelmä ja henkinen nautinto Himos Double-Extreme, jossa vuoden 2018 osallistujamäärästä puuttuu vain 9 juoksijaa. Selkeässä ilmoittautumisnosteessa on myös 26km:n viestisarja Himos Team Spirit, johon on kirjautunut jo 75% viime vuoden joukkuemäärästä. Himos Team Spirit-sarjassahan hauskimmassa tiimiasussa kisaileva joukkue palkitaan Firstbeat Hyvinvointianalyyseillä(max 5hlöä, arvo 1000e).

Vähiten ilmoittautuneita vuoteen 2018 verrattuna on toistaiseksi Himos Kids-sarjassa, joka on hauska extreme-juoksu tapahtumakeskuksen ytimessä. Himos Kids on maksuton tapahtuma 300 ensimmäiselle tai heinäkuun loppuun asti. Kaikki lapset palkitaan ja maalissa pistetään suut makeaksi munkin, lakun sekä mehun avulla. Tästä pitävät huolen OP Jämsä, Elonen, Panda ja Ylä-Porkkalan tila.

Himos Trail-ilmoittautumisen ennätysarvonnassa voitti Sanna Eskelinen. Sannan mielestä houkuttelevin matka on Himos Extreme ja sellaisen hän saa 🙂 Onnea! Olemme yhteydessä voittajaan yksityisviestillä Facebookissa.

Normaalihintainen ilmoittautuminen Himos Trail-tapahtumaan päättyy 31.7.2019.

https://www.himostrail.fi/ilmoittautuminen/