Avoin Himos Trail -yhteislenkki ma 19.7 klo 18! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Avoin Himos Trail -yhteislenkki ma 19.7 klo 18!

Himos Trail järjestää suosituiksi muodostuneet maksuttomat polkujuoksulenkit kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille Himos Trail -reiteillä! Ryhmiä löytyy niin kävelijöille kuin juoksijoille! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista yhteislenkillämme ennen Himos Trail -päätapahtumaa 20.-21.8.2021.


Kesän 2021 toinen Himos Trail -yhteislenkki ma 19.7 klo 18.00 suuntautuu Himos Extremen reitille. Lenkki alkaa kuitenkin Pohjois-Himoksen päältä, joten ensimmäinen 130m nousu jää yhteislenkin alusta pois. Lenkki ei siis ole fyysisesti supervaativa, vaikka yksi pitkä loiva 100m nousu kahdelle pidemmälle lenkkivaihtoehdolle osuukin. Kahden pisimmän lenkin menijät pääsevät myös kokeilemaan matkalle osuvan legendaarisen nelivetonousun taittumista juoksuvauhdilla.


Lenkillä on mukana vähintään yhdeksän Himos Trail-opasta, joiden avulla muodostetaan eri vauhdein eteneviä ryhmiä. Mm. kävelijät jaetaan hitaasti ja reippaasti käveleviin, juoksijat kävely-hölkkääjiin, kevyesti hölkkääviin ja reippaammin juokseviin. Lenkin pituudeksi on valittavissa 3,5km, 6,2km tai 10,1km. Eri lenkit ovat tarjolla seuraavin vauhdein:
3,5km: Kävely tai kävely-hölkkä
6,2km: Kävely-hölkkä, hölkkä, juoksu
10,1km: Hölkkä, juoksu

Ma 19.7 Himos Trail -yhteislenkin kokoontuminen tapahtuu Pohjois-Himoksen rinteiden päällä olevalla parkkipaikalla. Navigointiosoite: Himoshuipuntie 167, Jämsä

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

HUOM! Huolehdi käsihygieniasta sekä turvaväleistä yhteislenkillä! Erityisesti juoksun aikana, kun tulee tarve niistää tai sylkäistä, niin tee se turvallisesti muiden juoksijoiden kannalta. Käytä nenäliinaa tai varmista riittävä väli takana ja edellä juoksevaan (vähintään 5m).

Itse Himos Trail -tapahtumaan löytyy vielä vapaata tilaa kaikille matkoille, mutta ilmoittaudu ripeästi. Osallistujamäärä on rajattu matkakohtaisesti ja vapaat paikat hupenevat vauhdilla: Ilmoittaudu!