Avoin Himos Trail-yhteislenkki ma 2.7 klo 18.00! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Avoin Himos Trail-yhteislenkki ma 2.7 klo 18.00!

Himos Trail järjestää suosituiksi muodostuneet maksuttomat polkujuoksulenkit kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille Himos Trail-reiteillä! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista pidemmällä saatolla!

Kesän 2018 neljäs Himos Trail-yhteislenkki ma 2.7 klo 18.00 suuntautuu Himos Extremen reitille. Lenkki alkaa kuitenkin Pohjois-Himoksen päältä, joten ensimmäinen 130m nousu jää yhteislenkin alusta pois. Lenkki ei siis ole fyysisesti supervaativa, vaikka yksi pitkä loiva 100m nousu matkalle osuukin. Pisimmän lenkin menijät pääsevät myös kokeilemaan matkalle osuvan legendaarisen nelivetonousun taittumista juoksuvauhdilla.

Lenkillä on mukana vähintään kahdeksan Himos Trail-opasta, joiden avulla muodostetaan eri vauhdein eteneviä ryhmiä. Mm. kävelijät jaetaan hitaasti ja reippaasti käveleviin, juoksijat kävely-hölkkääjiin, kevyesti hölkkääviin ja reippaammin juokseviin. Lenkin pituudeksi on valittavissa 5km, 8km tai 11km. Lenkin pituuden voi päättää kesken matkan eli kaarramme 5km kohdalla lähtöpaikan vierestä. Lenkin voi helposti lyhentää myös 4km mittaiseksi.

Ma 2.7 Himos Trail-yhteislenkin kokoontuminen tapahtuu Pohjois-Himoksen rinteiden päällä olevalla parkkipaikalla. Navigointiosoite: Himoshuipuntie 167, Jämsä

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa! Viime maanantaina mukana oli ennätykselliset 87 polkunautiskelijaa, joten eiköhän oteta ensi maanantaina kaveritkin mukaan ja pistetä satanen rikki!

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Trail-kilpailutapahtumaan 17.-18.8, mutta nämä avoimet yhteislenkit eivät sisälly poikkeuslupaan. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.