Avoin Himos Trail -yhteislenkki ma 8.7 klo 18! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Avoin Himos Trail -yhteislenkki ma 8.7 klo 18!

Kesän toinen Himos Trail -yhteislenkki järjestetään ma 8.7.2024 klo 18.00! Yhteislenkki toteutetaan maisemallisilla Pohjois-Himoksen poluilla ja jo lähtöpaikka on korkealla, kun starttaamme Himoksen huipulta!

Himos Trail järjestää säännöllisesti maksuttomia ja avoimia yhteislenkkejä ennen polkukauden päätapahtumaa Himos Trail -polkujuoksuelämystä 23.-24.8.2024!

Yhteislenkki tarjoaa 3,5km, 6km ja 10km lenkkivaihtoehdot kävellen, hölkäten tai juosten Himos Trail-polkuoppaiden johdolla. Jokainen lenkkireitti sisältää kolme vauhtiryhmää – tarvittaessa useampia. Lyhimmälle lenkille voit lähteä myös kokonaan kävellen. Pidemmillä reiteillä hitaimmat ryhmät hölkkäävät kevyesti tasaisempia osuuksia.

Pohjois-Himoksen yhteislenkki ei ole fyysisesti supervaativa, sillä lähtö sijaitsee valmiiksi Himoksen huipulla. Kuitenkin yksi pitkä loiva 100m nousu sisältyy mukaan kahdelle pidemmälle lenkkivaihtoehdolle. Kahden pisimmän lenkin menijät pääsevät myös kokeilemaan matkalle osuvan legendaarisen nelivetonousun taittumista juoksuvauhdilla.

Ma 8.7 Himos Trail -yhteislenkin kokoontuminen tapahtuu Pohjois-Himoksen rinteiden päällä olevalla parkkipaikalla. Navigointiosoite: Himoshuipuntie 167, Jämsä

Yhteislenkkien ajatuksena on tarjota turvallinen ja opastettu kokemus kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille. Ryhmä löytyy myös kävelijöille!

Lisäksi yhteislenkillä pääsee tutustumaan Himos Trail -reitteihin oppaiden johdolla. Toki yhteislenkki on mahdollisuus tavata muita polkujuoksijoita ja vain juosta yhdessä – vaikka Himoksen polut sekä polkujuoksu olisivat jo muuten tuttuja. Jotain löytyy siis kaikille!!

Tervetuloa aistimaan Himos Trail -tunnelmaa jo ennen varsinaista päätapahtumaa!

Seuraavien Himos Trail -yhteislenkkien päivämäärät ovat:
Ma 29.7.2024
Ma 12.8.2024

Elokuun Himos Trail -tapahtumaan löytyy vielä vapaata tilaa kaikille matkoille, mutta ilmoittaudu ripeästi, sillä vapaat paikat hupenevat vauhdilla: www.himostrail.fi/ilmoittautuminen