Avoin Himos Trail-yhteislenkki su 26.11 – INFOT SAATAVILLA – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Avoin Himos Trail-yhteislenkki su 26.11 – INFOT SAATAVILLA

Himos Trail järjestää suosituiksi muodostuneet maksuttomat polkujuoksulenkit kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille Himos Trail-reiteillä! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista pidemmällä saatolla!

Sunnuntaina 26.11 toteutetaan historian ensimmäinen Himos Trail-yhteislenkki VIIKONLOPPUNA! Samalla kyseessä ovat historian pisimmät ohjatut yhteislenkit Himos Trail-maisemissa!

Valittavana on kolme lenkkivaihtoehtoa, joista jokaisella on vähintään kolme eri vauhtiryhmää:

  • 10km (Himos Enjoyn alueella, helpompi profiili)
  • 17km (Himos Challengen ensimmäinen maistiainen)
  • 24km (Hyvästit Himos Extreme 2017-reitille)

17km ja 24km reiteillä on mahdollisuus keskeyttää, kun noin 2/3 matkasta on takana. Varaamme reittikarttoja jonkin verran myös juoksijoille, mikäli on tarve oikaista tai hankkiutua takaisin lähtöpisteeseen. 10km lenkillä oikaisumahdollisuuksia ei juurikaan ole.

10km reitillä hitain ryhmä muodostuu kävelijöistä ja 17km reitillä hitain ryhmä ovat kävely-hölkkääjät eli suuri osa ylämäistä kävellään.

Osallistujien on huomioitava, että reitit ovat sateisten viikkojen jälkeen todella kosteat. Vauhdit ovat selkeästi hitaammat kuin elokuun päätapahtumassa. Jos on mahdollista suojata jalkaterät kastumiselta niin erinomaista. Sopiva juoksuvarustus on erittäin tärkeää. Kalliot ovat lisäksi erityisen liukkaita, joten varovaisuutta tarvitaan.

Kokoontuminen tapahtuu Länsi-Himoksen rinteiden alle eli Himos Trail-tapahtumakeskukseen su 26.11 klo 10.00, jonka jälkeen lyhyt info, tuoreimmat Himos Trail-uutiset, jakautuminen eri vauhtiryhmiin ja mars matkaan. Tapahtuma on maksuton!

Kokoontumispaikan navigointiosoite on Länsi-Himoksentie 85, Jämsä.

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Himos Trail 2018 järjestetään 17.-18.8. Tapahtuman ilmoittautuminen on auennut ja huippuedullinen ensimmäinen hintaporras sulkeutuu 6.12: http://www.himostrail.fi/ilmoittautuminen-2/

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Trail-kilpailutapahtumaan 17.-18.8.2018, mutta nämä avoimet yhteislenkit eivät sisälly poikkeuslupaan. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.