Ensimmäinen Himos Winter Trail-osallistuja selvillä! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Ensimmäinen Himos Winter Trail-osallistuja selvillä!

Ensimmäinen Himos Winter Trail-tapahtuma järjestetään 2.-3.2.2018. Tapahtuman ilmoittautuminen käynnistyy ennen joulukuun puoliväliä. Ensimmäinen Himos Winter Trail-osallistuja on kuitenkin jo selvillä.

Sen lisäksi, että yllätimme 26.11 Himos Trail-yhteislenkin osallistujat mehutarjoilulla lenkin aikana, niin arvoimme lenkin osallistujien kesken Himos Winter Trail-osanoton. Voittaja on Tiina Virkajärvi! Onnittelut! Olemme yhteydessä Tiinaan, kun ilmoittautuminen avataan.

Himos Winter Trail-tapahtumalla haluamme tuoda tietoisuuteen, miten mahtavia lenkkipaikkoja jatkuvassa käytössä olevat lumipolut ovat. Teknisiä juostavia, mutta jopa hulluttelun mahdollistavia, koska hanget reunustavat polkua ja pehmentävät liiallisen innostujan muksahtelut. Polkujuoksu ei todellakaan ole vain kesäinen harrastus, vaan upea mahdollisuus tutustua Suomen kauniiseen talviseen luontoon samalla liikunnasta nauttien.

Himos Winter Trail-tapahtumasta löytyy sekä alle 10km matka että yli 20km matka. Tämän lisäksi on mahdollisuus startata alle 10km reitille yön pimeydessä ja nauttia todellisesta tunnelmapolusta.

Lisää Himos Winter Trail-tapahtumasta joulukuun alkupuolella.