”Extreme-matkat” kiinnostavat! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

”Extreme-matkat” kiinnostavat!

Himos Trail arpoi 400 ilmoittautumisen täyttymisen kunniaksi maksuttoman osallistumisoikeuden kesän Himos Trail-tapahtumaan 24.8.2019. Himos Trail-tapahtuman ilmoittautumistilanne on viime aikoina kehittynyt vauhdilla ja se onkin reippaasti edellä vuotta 2018, jolloin Himos Trail-tapahtuma keräsi 708 osallistujaa. Arvontavoittajaksi osui Elina Immonen, joka mielii Extreme-matkalle – kuten moni muukin. Onnittelut! Olemme yhteydessä facebookin kautta yksityisviestillä.

Tällä hetkellä Himos Trail-sarjoista yksi on kerännyt jo yli 100 ilmoittautunutta ja se on Himos Challenge – tuo 17km polkuelämys itsensä haastajille! Lisäksi perinteisesti suurimpaan Himos Trail-sarjaan eli Himos Extremeen on ilmoittautunut yli 85 juoksijaa. Kun myös Himos Double-Extreme on keräämässä ennätysmäärää osallistujia, niin voidaan todeta ”Extreme-sarjojen” kiinnostavan kovasti.

Himos Trail-tapahtuman sarjoista Himos Challenge, Himos Extreme ja Himos Double-Extreme kuuluvat ns. Extreme-sarjoihin, sillä ne kilpaillaan osin brutaalilla Pohjois-Himoksen puolella. Nautiskelusarjat eli Himos Easy ja Himos Enjoy sitten fiilistellään Länsi-Himoksen maltillisemman korkeusprofiilin maastossa. Toki pidemmätkin matkat sinne menevät otettuaan ensin mittaa Pohjois-Himoksen vuoristoista. Himos Vaelluksen kiertäjät voivat vapaasti valita reiteistä mieleisimmän.

Ilmoittautumistilanteen perusteella nämä Himos Trail-tapahtuman matalan kynnyksen sarjat eivät ole vielä keränneet valtavasti ilmoittautumisia. Näissä matalan kynnyksen sarjoissa ilmoittautumisportaiden maksukorotukset ovat nekin maltillisia ja näiden sarjojen osalta ilmoittautumiset aktivoituvat perinteisesti hiukan myöhemmin.

Himos Trai-tapahtuma on tunnettu tunnelmastaan, reiteistään ja maisemistaan sekä erittäin hyvistä opasteista, joiden avulla luodaan turvaa niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille!

Ilmoittautuminen