Fenix Nordics ja Himos Trail yhteistyöhön! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Fenix Nordics ja Himos Trail yhteistyöhön!

Himos Trail ja Fenix Nordics aloittavat yhteistyön! Fenix Nordics on Fenix -valaisinten virallinen maahantuoja ja jakelija Suomessa. Fenix -valaisimia löydät Fenix -verkkokaupasta, Jyväskylän Fenix Storesta sekä laajalta koko maan kattavalta jälleenmyyjäverkostolta!
www.fenixvalaisimet.fi

Himos Trail -tapahtuma on äärimmäisen innoissaan kumppanuudesta Fenix Nordicsin kanssa, mutta miksi?

  • Fenix -otsavalaisinten koko- ja teholuokka sopivat täydellisesti polkujuoksijoiden tarpeisiin
  • Fenix -otsavalaisinten hinta-laatusuhde on verraton, sillä Fenix mahdollistaa järkevään hintaan kuluttajille loistavan valotehon
  • Fenix -otsavalaisimet ovat tehokkaan kevyitä, mikä mahdollistaa akun kiinnityksen pääosaan. Tämä, jos mikä, tuo otsavalaisinten käyttöön mukavuutta ja vaivattomuutta.
  • Tuotteet ovat laadukkaita ja niissä on viiden vuoden takuu
  • Valikoimasta löytyy useita kansainvälisten ja kotimaisten otsavalaisinten testivoittajia. Kotimaisissa tuotetesteissä testivoittoja ja menestystä ovat antaneet Tekniikan maailma, Erä -lehti ja Juoksija -lehti.
SUPERRAPTOR 2

Loppukesästä markkinoille laskeutuu kutkuttava, odotettu uutuus SUPERRAPTOR 2. Moninkertaisen testivoittajan Superraptorin seuraavan sukupolven malli esitellään yleisölle ensimmäisen kerran Himos Trail -tapahtumassa 20.-21.8.2021! Fenix Nordics -tuotteisiin voit laajemminkin tutustua Himos Trail -tapahtumassa Fenix Nordicsin teltalla, jossa tuotetestien lisäksi voit nauttia mukavista kisatarjouksista! Fenix -tuotteita löydät myös tapahtuman palkinto- ja arvontapöydistä.

Laajasti suitsutusta keränneestä Superraptorista kerrotaan mm. seuraavaa: 1700 lm valoteho, uusi pikasäädettävä Sport Fit-otsapanta, nopea lataus, ultrakevyt magnesium -runko, 8 tehoaluetta, akkukapasiteetin näyttötoiminto.