Firstbeat Hyvinvointianalyysi ja Himos Trail -mökkimajoitus kiinnosti! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Firstbeat Hyvinvointianalyysi ja Himos Trail -mökkimajoitus kiinnosti!

Firstbeat

Himos Trail ja Firstbeat toteuttivat yhteistyössä yli 1000 kiinnostunutta keränneen kesän huippuarvonnan, jossa panoksena oli kuuden hengen majoitusmökki Himos Trail -tapahtumassa 23.-24.8.2019 sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysi koko mökkikunnalle! Arvonta on suoritettu ja voittajaksi valikoitui Suvi Vierula! Onnittelut! Olemme voittajaan yhteydessä Facebookin kautta yksityisviestillä.

Mikäli onnetar ei suosinut, niin tutustu Himos Trail -tapahtuman poskettoman edullisiin majoitustarjouksiin alk. 6 hengen mökki 130e koko viikonlopuksi. Ja kyseessä on siis koko mökin viikonloppuhinta! Tarjolla on mökkien lisäksi huviloita edullisesti ja useisiin kohteisiin on saatavilla lisäksi poreallas! Tutustu kaikkiin majoitustarjouksiimme täältä:
www.himostrail.fi/majoitus/

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tuottaa tarkkaa ja yksilöllistä tietoa unesta, elämän stressitekijöistä, palautumisesta sekä kuntotasosta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysiin voit tutustua täällä:
www.firstbeat.com/fi/tyo-ja-hyvinvointi/hyvinvointianalyysi/

Tapahtumatarjouksena Firstbeat Hyvinvointianalyysit -20% Himos Team Spirit -sarjaan ilmoittautuneiden joukkueiden jäsenille.