Firstbeat ja Himos Trail yhteistyöhön – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Firstbeat ja Himos Trail yhteistyöhön

Kansainvälinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva yritys, Firstbeat, aloittaa yhteistyön Himos Trail-tapahtumien kanssa. Firstbeat toimii työyhteisöille ja kaveriporukoille suunnatun Himos Team Spirit-viestisarjan pääyhteistyökumppanina Himos Trail-polkuelämyksessä la 24.8.2019.

Firstbeatin kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Firstbeatin monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Himos Trail puolestaan tuottaa mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin tukemiseen ja mielenkiintoisia haasteita oman suorituskyvyn kehittämiseen.

Kevään ja kesän aikana Firstbeat Hyvinvointianalyysi sekä sen tarjoamat mahdollisuudet oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseen tulevat konkreettisesti esille Himos Trail-kanavilla. Lisäksi olemme rakentaneet Himos Team Spirit-viestisarjaan uudenlaista henkeä ja nostaneen sarjan arvokkaimmaksi palkinnoksi hauskimman tiimiasun.

– Haluamme Firstbeat-yhteistyön kautta tuoda paremmin ilmi Himos Team Spirit-sarjan ideaa työyhteisöjen ja kaveriporukoiden leikkimielisenä kisailuna. Siksi räväytämme yhdessä Firstbeatin kanssa ja suuntaamme sarjan arvokkaimman palkinnon hauskimmassa tiimiasussa esiintyneelle joukkueelle, valottaa Himos Trailin tapahtumajohtaja Juha Taini.

Hauskimmassa tiimiasussa esiintynyt joukkue palkitaan Firstbeat Hyvinvointianalyyseillä. Palkinnon arvo on jopa 1000e! Tiimipalkinnon lisäksi kaikki Himos Team Spirit-sarjaan osallistuvat joukkueet saavat lunastaa Firstbeat Hyvinvointianalyysin 20% alennuksella.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on kolme vuorokautta kestävä sykevälimittaus, jonka avulla saat helposti ja luotettavasti selville, miten todella voit. Hyvinvointianalyysi tuottaa tarkkaa ja yksilöllistä tietoa elämäsi kuormittavista ja palauttavista tekijöistä, jotta voit löytää tasapainon tekemisen ja levon välillä.

Tutustu Firstbeat Hyvinvointianalyysiin tarkemmin ja tilaa vaikka heti!

Firstbeat