HIMOS TRAIL 2020 KIITTÄÄ – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

HIMOS TRAIL 2020 KIITTÄÄ

Himos Trail -tapahtuma on onnellisesti takana!

Paikalle saapuneita osallistujia oli lopulta 1006, joista perjantain lasten tapahtumassa mukana oli 150 innokasta. Saamamme viestin perusteella järjestelyt ja tapahtuman tunnelma keräsivät tuttuun tapaan loistavaa palautetta. Myös ISTV:n ensimmäinen suora polkujuoksulähetys on ylittänyt katsojamäärissä sekä palautteen perusteella kaikki toiveemme.

Himos Trail -tapahtuma on vuosien saatossa kehittänyt käytäntöjään ja muuttanut toimintatapojaan lukemattomissa asioissa – osallistujapalautteen perusteella. Kaikki palaute ja kehitysideat tapahtumasta on meille ensiarvoisen tärkeitä, sillä kuulemme osallistujakokemuksista suoraan vain murto-osan. Anna siis palautetta ja kehitysideoita tapahtumaan! Käymme palautteen läpi erityisen huolella ja kehitämme jälleen toimintojamme huolellisen pohdinnan jälkeen.

ANNA PALAUTETTA

PALAA HIMOS TRAIL -TUNNELMAAN

Himos Trail on kerännyt tapahtuman tunnelmointisivuille kaiken oleellisen jälkimateriaalin tapahtumasta. Löydät tunnelmasivuilta tulokset, monta kuvapankkia vapaasti hyödynnettäväksi, videoklippipankin, osallistujien kisaraportteja sekä kisatunnelmia YouTube -videoin!

Mikäli haluat jakaa kisaraporttisi, niin lähetä se meille ja välitämme sen kanaviimme sekä tunnelmasivuille. Myös kuvapankkisi tapahtuman kanavissa on mahdollista.

TSEKKAA HIMOS TRAIL -TUNNELMAT

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI SUPERTARJOUKSENA

Jälkitarjouksenamme kumppanimme Hyvinvoinnin Tähtiportti tarjoaa Firstbeat Hyvinvointianalyysin käsittämättömään etuhintaan! Firstbeat Hyvinvointianalyysin saat tapahtuman jälkitarjouksena hintaan 109 € (norm. 155 €).Tarjoushintaisen Firstbeat Hyvinvointianalyysin etuhinta on voimassa ma 31.8 asti. Mittaus toteutetaan syyskuun aikana.

Tarjoustuotteita on saatavilla rajoitetusti. Mittaus on mahdollista suorittaa täysin etänä ja ilman ainuttakaan kontaktia. Mittalaitteet tulevat suoraan postissa kotiisi ja palautekeskustelu käydään verkossa.

LUE LISÄÄ FIRSTBEAT -TARJOUKSESTA

KOE TALVIKLASSIKKOMME – HIMOS WINTER TRAIL

Himos Winter Trail 2019 (Jani Sompi)

Jos pidit Himos Trail -tapahtumaa upeana kokemuksena, niin talviklassikkomme Himos Winter Trail on ehdottomasti koettava! Ainutlaatuinen elämyspommi viritetään neljättä kertaa Himoksen maastoihin tammi-helmikuussa 2021.

Seuraile kanaviamme tai tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt kärryillä ajankohdan varmistumisesta ja myynnin käynnistymisestä. Vuonna 2020 Himos Winter Trail myytiin loppuun parissa viikossa, joten vauhdikas paikan varmistaminen ei ole liioiteltua! Ennakoimme Himos Winter Trail 2021 myynnin käynnistyvän lokakuussa 2020.

KATSO ELÄMYSVIDEO – HIMOS WINTER TRAIL 2019

HIMOS EXTREME JÄLKILÄHETYKSENÄ

Muista nautiskella historiallinen polkujuoksulähetys Himos Extreme -kilpailusta jälkilähetyksenä Himos Trailin YouTube -kanavalta!

ISTV:n lähetys on oivallinen käyntikortti lajille, joka tuo huippujen lisäksi esille harrastajia ensimmäisessä tapahtumassaan, ultramatkoihin hurahtaneita sekä lajin syvintä olemusta erilaisia näkökulmia unohtamatta! Kannattaa jakaa lähetystä omissa kanavissasi!

HIMOS EXTREME 2020 – JÄLKILÄHETYS

Loppuun vielä isot kiitokset kaikille osallistujille, talkoolaisille ja yhteiskumppaneillemme yhdessä tehdystä unohtumattomasta tapahtumasta!    

Pysytään terveinä ja nähdään taas tulevissa tapahtumissamme.

Polkujuoksuterveisin,

Juha Taini
Kilpailunjohtaja
040 510 2788
juha@himostrail.fi

Pst! Tsekkaa Polkujuoksijan apteekki osoitteessa: www.verkkosivuapteekki.fi/polkujuoksijanapteekki