Himos Trail 2021 ilmoittautuminen käynnistyy to 18.2 klo 18.00! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail 2021 ilmoittautuminen käynnistyy to 18.2 klo 18.00!

Kesän Himos Trail -tapahtuman ilmoittautuminen käynnistyy to 18.2 klo 18.00! SUPEREDULLISET ENNAKKOHINNAT ovat voimassa vain helmikuun loppuun eli 28.2 asti!

Himos Trail -tapahtuman hinnat pysyvät jo kolmatta vuotta peräkkäin samoina ja hintaportaat toimivat edellisten vuosien malliin. Hinnanhuojennuksia normaalihinnoista on luvassa alle 16-vuotiaille ja yli 10 hengen ryhmille, sillä lajin voimakasta yhteisöllisyyttä on ruokittava oikealta ja vasemmalta! Himos Trail -polkujuoksuelämyksen hinnastoon pääset jo tutustumaan ilmoittautumissivuilta!

Tapahtuman matkavalikoimaan ei ole tulossa uusia matkoja. Tämä on ensimmäinen kerta Himos Trail -tapahtuman historiassa, kun emme lisää tapahtuman matkavalikoimaa.

  • Olemme tällä hetkellä varsin tyytyväisiä matkavalikoimaamme. Matalan kynnyksen tapahtumana painotamme matkoja lyhyemmästä päästä ja pidempien matkojen osalta matkoja löytyy harvemmin. Lyhin tarjolla oleva matka on 7km Himos Easy ja pisin 52km Himos Double-Extreme. Tapahtuman luonteeseen kuuluu vahvasti myös Himos Vaellus, jossa osallistuja voi valita reittinsä 7-26km väliltä. Myös hyvän vastaanoton saanut Himos 36 pysyy tapahtuman ohjelmistossa ponnahduslautana ultramatkoille. Osallistujien puolelta toiveita on ollut uusillekin matkoille, mutta koemme, että tapahtuma ei ole hallittavissa matkavaihtoehtojen edelleen kasvaessa. Matkavalikoimammehan on jo nytkin valtakunnan laajin. Toki olemme havitelleet tapahtumaan yhdensuuntaista ultramatkaa, mutta se odottelee vielä Jämsän kaupungin reitistöhankkeen etenemistä lähivuosien aikana, kiteyttää tapahtumajohtaja Juha Taini.

Yhden ison yllätyksen Himos Trail -tapahtuman matkavalikoima osallistujille kuitenkin tarjoaa. Yksi tapahtuman alkuperäismatkoista eli 26km viestikilpailu Himos Team Spirit poistuu ohjelmistosta. Muutamien tulevalle kesälle osallistumisensa siirtäneiden joukkueiden osalta palautamme osallistumismaksun tai tarjoamme maksuttomat paikat henkilökohtaisille matkoille.

  • Meidän järjestäjien mielestä Himos Team Spirit -sarjan konsepti ja idea olivat aivan loistavat. Reittimme rakenne mahdollisti tämän aivan poikkeuksellisen kilpailumuodon Suomen polkujuoksukartalle. Monet perheet osallistuivat Himos Team Spirit -sarjaan aivan pienten lasten kanssa ja samalla se tarjosi yritysporukoille mahdollisuuden yhteishengen nostatukseen sporttisesti hullutellen. Osallistujamäärä sarjassa nousi kuitenkin parhaimmillaan vain reiluun kymmeneen joukkueeseen. Analyysimme mukaan upeudestaan huolimatta sarjan konsepti oli hankalasti ymmärrettävä kokemattomille maastossa liikkujille. Sarjan aiheuttamaan työmäärään nähden osallistujia olisi pitänyt kuitenkin tavoittaa enemmän, jotta olisimme nähneet sarjan jatkon mielekkäänä. Myönnämme toki, että työpöydällä on uusi helpommin lähestyttävä konsepti joukkue- tai viestikilpailulle. On jopa mahdollista, että tämäkin tullaan näkemään jo tulevan kesän tapahtumassa, Taini visioi.

Kesän Himos Trail -tapahtuma kisaillaan siis 20.-21.8.2021. Luvassa on jälleen kesän mahtavin polkujuoksuelämys, joka ei jätä kylmäksi sen paremmin reitillä kuin sen ulkopuolella.