Himos Trail 2021 -osallistujapalaute julkaistu! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail 2021 -osallistujapalaute julkaistu!

Himos Trail -tapahtuma käy perinteiseen tapaa hyvin tarkasti läpi osallistujapalautteen ja pyrkii sen perusteella säilyttämään toimivia asioita sekä hakemaan kehityskohteita. Tässä julkaisussa esittelemme palautekyselyn tulokset hyvin seikkaperäisesti, minkä perusteella tapahtuman johtoryhmä lähtee hieromaan suunnitelmia tulevan vuoden tapahtumaan. Palautekyselyyn vastasi kaikkiaan 143 osallistujaa.

Eniten positiivista palautetta keräsi aiempien vuosien tapaan talkoolaisten loihtima tunnelma reitin varrella! Lisäksi runsaasti kehuja keräsi huoltopisteiden tarjoilut ja toimintamalli. Myös reitinmerkkaus sai verrattomasti suitsutusta. Tapahtuman ennakkoviestintä oli perinteiseen tapaan vilkasta ja tykättyä. Peräti 97,2% osallistujista aikoo suositella tapahtumaa eteenpäin ja 100% aikoo osallistua uudelleen!

Suurimmat osumamäärät kehityskohteiden osalta keräsivät huoltopisteroskiksien sijoittelu, jonka osalta toivottiin viimeisen roskiksen olevan paljon kauempana. Lisäksi maaliintulo aiheutti hämmennystä ja maaliohjaukseen tapahtumakeskuksessa kaivattiin miehitystä. Tapahtumakeskukseen kaivattiin myös lisäsäpinää, mutta tämän sektorin hiljaisuus keräsi ymmärrystä ja sen otaksuttiin johtuvan koronatilanteesta.

Esittelemme seuraavaksi Himos Trail 2021 -palautteen tarkemmin eri sektoreiden osalta ja kommentoimme muutamia olennaisia kysymyksiä!

Saimme hyvin vastauksia kaikkien sarjojen osallistujilta. Ainoastaan Himos Kids -sarjan osallistujat eivät vastanneet palautekyselyyn.

Huolto toimi jokaisella pisteellä täydellisesti, kaikki oli nätisti esillä ja huollossa talkoolaiset olivat iloisia. Reittimerkinnät olivat todella selkeät ja reitti on vaan 6/5. Kisakeskuksessa oli mukavan väljää, kuuluttaja oli hauska ja kaikki oli tosi toimivaa ja vaivatonta. Keittolounas oli hyvä! Tämä on vaan vuoden paras polkujuoksutapahtuma!

Neljättä kertaa tapahtumassa mukana ja jälleen taattua Himostrail-laatua: hienot reitit, selkeät infot, toimivat systeemit ja huikea kannustus reitin varrella. Suosittelen tapahtumaa ystäville ja tulen varmasti itsekin takaisin.

Uusi matka 3 * 26 km!

Minusta matkoja voisi hieman jo vähentää. Esim 7, 26 ja 52 + tietysti lapset selkeyttäisi päivää.

Extreme-sarjan reitti oli monipuolinen ja hauska kokonaisuutena. Hyvä ettei kivikkoisia alamäkiä ollut kuin yksi alussa. Vesikuopat erityisen mieleenpainuvia ? mahtavan hyvä reittikartta oli iso bonus. Seurailin reissun etenemistä koko matkan kartalta. Kehitysidea voisi olla yösarja ? ja jyrkempiä nousuja saisi olla lisää ?

Reitti oli aluksi mainostettua rankempi. Toki en katsonut profiilia etukäteen.

Ensikertalaisena tykkäsin todella. Maastot ja maisemat tosi mukavia. Mentiin challenge reitti vaimon kanssa ”vaeltaen”. Todella mukava tunnelma reitillä ja huoltopisteillä!

Reitti oli selkeästi merkattu. Oma moka, etten katsonut tarkasti mihin menen – eli tarkoitus oli juosta-kävellä 18km tuossa aamulähdössä 9.45, mutta harhauduin 11km juoksijoiden perään, ja tulikin tehtyä 21km..

Kiitos hyvin järjestetystä kisasta, opastuksesta ja kannustuksesta reitin varrella ja erinomaisista huoltopisteistä. Edellä juoksevan perässä oli kuitenkin mahdollista juosta väsyneenä maalin ohi kierrokselle. Siinä olisi voinut olla joku estämässä.

Reitit oli tosi hyvin merkattu ja kaikki toimi muutenkin tosi smootisti ilmottautumisesta maaliin saakka.

Ihanaa että lähtöalueella pääsi sukkelasti käymään vessassa! Ei kilometrien jonoja.. 2 huoltoa 11km matkalla oli ihan hulppeeta, eipä tarvinnut ottaa liiviä mukaan. Kaikista parasta oli kyllä matkan varrella olleet hauskat kannustusjoukot. Eikä ollut mitenkään mahdollista eksyä. Kaikkinensa tosi hyvin järjestetty tapahtuma!

Maaliin tullessa väsyneenä kukaan ei ollut osoittamassa mihin juosta ja menin ohi maalin ja vasta satojen metrien päässä tajusin että olin juossut ohi toisen kilpailijan kera. Kuulin myöhemmin ettemme olleet ainoita ohi menneitä. Lopussa kaikkensa antaneena ei puhe väldeen mene perille ja viittoilevia käsiä olisi maalimutkaan toivonut. Muuten kaikkeen tosi tyytyväinen.

Reitit oli aukottomasti merkityt ja huoltopisteet toimivat. Mielestäni myös eri sarjat oli aikataulutettu kivasti siten, että pääsi juoksemaan ajoittain 52 kilsalaisten kanssa ja sai peesiapua ja tsemppiä omaan etenemiseen. Suosittelen muillekin ja tulen uudelleenkin 🙂

Mun lempparitapahtuma! Kaikki toimii, reittimerkkaus parempi kuin missään, hyvä tunnelma ja itselle mieleinen reitti. ? Hauskoja tempauksia, joista tulee hyvä mieli. Hullu hiihtäjä alun mäessä sai hymyn huulille. Ei tämä niin vakavaa ole.. ?

Mieletön juoksu ja fiilis itselleni! Reitin varren kannustajat ja hassuttelu on mahtava lisä ja piristys! Järjestelyt ja huollot on erinomaiset. Maalissa saatu mitali tuntui hyvältä, konkreettinen kiitos hyvästä juoksusta.:) Porrastetut lähdöt oli hyvä juttu! Se teki juoksusta koronaturvallista ja toisaalta reitillä oli paljon vähemmän ruuhkaa. Toki väistämätön kääntöpuoli on se, että tapahtumakeskusen tunnelma on hiljaisempaa.

Juoksijoille vinkkejä, kun itse vaeltaja, niin toiset huusi takaa hienosti esim ohitan oikealta, niin oli helppo väistää nopeampaa. Kaikkien ohittajien kohdalla ei toiminut hienosti ja oma yritys oli olla poissa tieltä kun juoksija tulee… Mutta kaikkinensa onnistunut kokemus itselläkin, itsensä voittanut.

Reitillä on kiva Tsemppi- sitä kantsii jatkaa. Ois myös näin naisena hauska nähdä etukäteen jollain liikennemerkillä missä se kameramies/nainen lymyää. Vois vähän fix hair And makeup että uskaltaa julkaista IGssä 😀

Hieno tapahtuma, aion osallistua uudestaankin! Erityismaininta siitä, että kaikki järjestäjät reitin varrella kannustivat iloisesti, vaikutti tosi paljon omaan fiilikseen!

Jälleen hienosti järjestetty tapahtuma, kaikkineen. Kiitos, kiva olla mukana! Alkunousun hiihtäjä olikin jäätävä kannustaja! Kehtasi ehdottaa jopa Kläbo-loikkaa ? harmi, ei tällä kertaa lähtenyt?.

Ensikertalaisena tykkäsin todella. Maastot ja maisemat tosi mukavia. Mentiin challenge reitti vaimon kanssa ”vaeltaen”. Todella mukava tunnelma reitillä ja huoltopisteillä!

Kannustus reitin varrella oli aivan huikea, sekä huoltopisteillä että muualla. Reitin merkintä oli loistava!

Himoksen trailtapahtumaan on aina kiva tulla. Tällä kertaa emme jääneet keitolle, joten en osaa sitä enkä ravintolapalveluja arvioida. Tunnelma on aina rento ja kiva ja tapahtumaan on helppo tulla.

Kiitos! ensikertalaisena tosi mahtava tapahtuma, suosittelen kavereille ja ensi vuonna taas!

Hemmetin hyvin tehty tapahtuma, tykkään erittäin paljon kaikesta. Mutta sitten kaikessa järjestelmällisyydessään myös ehkä hieman hajuton, mauton ja väritön. Vähän niinkö harmaa Toyota. Toimii kyllä pirun hyvin vuodesta toiseen, mutta jotain semmoista pikku ekstraa hieman huutaa. Myönnän kyllä, en itsekään keksi juuri heti, mitä tuohon voisi lisätä. Ehkä hieman yksisarvisia ja liekinnielijöitä. 😉

Kiitos kaikille järjestäjille! Korona oli huomioitu erittäin tarkasti, järjestelyt olivat kokonaisuudessaan todella onnistuneet, ohjeistus maastossa täydellistä (vaikea kuvitella, että kukaan olisi juossut kertaakaan väärin) ja tunnelma hyvä 🙂 Eka kerta itselleni, ja olen todella vaikuttunut. Hyviä biisejä lähtö- ja maalialueella, kuulutusta oli aika paljon, itse tykkäisin enemmän kuunnella musaa. Oikein kiva, kun niin paljon eri sarjoja, kaikille löytyy oma! Ja lapsillekin oli varmasti kivasti aktiviteettia 🙂

Ensimmäinen polkujuoksutapahtuma ja vielä pandemian aikaan ja silti tunnelma oli mahtava ja yhteisöllisyys ja suuren urheilujuhlan tuntu oli läsnä. Erittäin kiva tapahtuma ja tulen varmasti uudestaan! Ja erityisesti tykkään, että tapahtuman järjestävä taho on lähestyttävän oloista, joten millä tahansa asialla uskaltaa vaivata. Samoin kuin tiedotus ennakkoon on ensiluokkaista ja selkeää! Kiitos siitä!

Oli aivan huipputapahtuma! En keksi mitään kritisoitavaa. Kisakeskuksessa oli hieno tunnelma ahkeran selostajan vuoksi, jolla tuntui riittävän koko ajan mielenkiintoista juttua. Oli myös siistiä tulla maaliin selostajan kuuluttaessa oma nimi, matka ja sijoitus vaikka ei mikään ihan kärkitulos ollutkaan.

Yksi parhaimmista juoksutapahtumista järjestelyiltään, missä oon ollut! Ja oon siis juossut (+kävellyt) Euroopassa > 30 maratonia (Berlin, Rooma, Pariisi jne.), ja vuoritapahtumia Jungfrau 42km, Chamonix 42km, Davos 43km, Garmish-Partenkirchen 40km jne. sekä Suomessa mm:ssa Kuusamo 32km, Pyhä 42, ja viimeksi tänä kesänä Ylläs 37km. Eli Teille järjestäjille täysi 10 pistettä, ja lämmin Kiitos:)

Ei lisättävää. Hienosti järjestetty tapahtuma kaikkinensa. Ehkä tapahtumakeskuksessa voisi olla enemmän hulabaloota eli tuotteiden myyjiä jne. Tosin en tiedä onko korona vaikuttanut asiaan. Mutta hieno tapahtuma ja jollain tapaa ihan varmasti mukana myös tulevina vuosina.

Opasteita kisakeskukseen autotielle

Jos maailmantilanne sallii niin ohjelmassa voisi olla myös jotain polkujuoksuklinikkaa ja puheenvuoroja tms. Koska paikalla on kuitenkin paljon juoksijoita joilla saattaa kipinä syttyä tässä matalan kynnyksen tapahtumassa.

Kun tulee 150 kilsan päästä, niin tosissaan pesupiste olisi hyvä. Kävin kyllä sitten uimassa, mutta siellä ei ollut pukukoppeja ja samaan aikaan rannassa oli joku koirakoe. Mutta kyllähän se virkisti dipata järvessä.

Eteläinen lenkki oli kivempi näin päin juostuna musta, viimeksi muistelen sen menneen toiseen suuntaan muutama vuosi sitten. Suihkumahdollisuus olisi ollut kiva, vaikka onkin korona-aika. Olin itse kisan jälkeen hyvin märkä ja mutainen ja edessä 8 tunnin ajomatka. Onnistui se peseytyminen jotenkin invavessassakin, mut ei kovin miellyttävää… ihan liian kylmä keli mulle uimiseen varsinkin täysillä juostun kisan jälkeisessä kylmähorkassa.

Kaikki toimi Todella hienosti, myös koronarajoitukset hyvin huomioitu! Fiilis huipussaan, niinkuin kotiin olisi tullut! Kiitos ☺️

JÄRJESTÄJÄN KOMMENTTI: Tarjoamme tapahtumissamme aina peseytymistilat, mikäli niitä ei erikseen kielletä terveysviranomaisen taholta.

Hyvin järjestetty tapahtuma. Myös ennakkomarkkinointi kunnossa. Olette panostaneet paljon tapahtuman onnistumiseen. Reittivaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Jatkakaa samaan malliin!!!

Olin ilmonnut itseni 11km reitille, mutta monen asian takia, treenit jäi ja kylmiltään olin kisaan lähdössä. Muutos seiskan lenkille sujui erittäin hyvin ja helposti. Vastaukset myös tulee kysymyksiin nopeasti. Hienoa!

Kiva kun valokuvia on otettu paljon ja jaettu somessa, some muutenkin huikean aktiivinen ja hyvä. Hyvät huoltopisteet ym

Mansikkamehua ihan parasta. Sitä älkää vaihtako muuhun ikinä. Samoin mitali!! Erilainen, ajatuksen sisältävä, osallistujaa kunnioittava, kaunis ja kehtaa esitellä kaikille. Täys kymppi.

Mitali on upea, mutta seuraavalle kerralle toivoisin Elosen pullaa palkinnoksi. ?

Meillä lapset juoksivat myös perjantain Himos kidsissä ja oli kivaa! Pehmeä munkki ja mehu maalissa on ihana juttu, älkää luopuuko siitä.:) Ja OP:n erityispalkintospinneri osui naulan kantaan, lapset tykkäsi siitä tosi paljon! Lapsi kertoikin iltapeittelyjen yhteydessä että ”kivoin asia tänään oli se juoksukisa” 🙂

Myyntipisteitä ajattelin olevan useampiakin, toki on huomioitava että pandemia vaikuttaa tähänkin ja siihen nähden valikoimaa oli kivasti. Keitto (jauhelihamallinen) olisi saanut olla omaan makuuni suolaisempi. Reitillä tulee hikoiltua suolat pellolle, joten suolaa kaipaa reilusti.

Mielestäni myyntikojuja voisi olla muitakin kuin Sportian. Alueella tulee hengattua jonkun verran kun odottelee ystäviä saapuvaksi maaliin niin hyvin ehtisi rahoja tuhlaamaan erilaisiin myyntipisteisiin 🙂 Jotain terveyteen/hyvinvointiin/kauneudenhoitoon liittyvää.

Ei lisättävää. Hienosti järjestetty tapahtuma kaikkinensa. Ehkä tapahtumakeskuksessa voisi olla enemmän hulabaloota eli tuotteiden myyjiä jne. Tosin en tiedä onko korona vaikuttanut asiaan. Mutta hieno tapahtuma ja jollain tapaa ihan varmasti mukana myös tulevina vuosina.

JÄRJESTÄJÄN KOMMENTTI: Useampi kumppani jäi tapahtumasta pois Jukolan Viestin siirryttyä samaan viikonloppuun. Kyse ei ollut koronasta. Sen sijaan järjestäjä perui omaehtoisesti useiden paikallisten kauppiaiden/tuottajien tulon tapahtumaan koronatilanteen vuoksi, jotta tapahtumakeskusalue pysyy väljänä. Tulevina vuosina panostamme tähän sektoriin reilusti.

Keittolounas (yksi kauhallinen) take away pisteellä jätti nälkäiseksi ja janoiseksi. Sekä 5 sipsiä jotka sai maaliin tullessa 🙂 Piti lähteä kauppaan hakemaan lisää ruokaa. Muuten aivan mahtava reitti ja tapahtuma ensikertalaiselle. Aion osallistua uudelleenkin. Kiitos järjestäjille.

Keittolounas oli hyvä kovan suorituksen jälkeen. Kasvisvaihtoehtona voisi olla jotain vähän ravintopitoisempaa esim. linssikeitto

Keittolounaassa oli vähän liikaa perunaa, ja salaatti vain vihreä salaatti…

Lounasta voisi monipuolistaa, parempia, ruokaisia salaatteja esim.

JÄRJESTÄJÄN KOMMENTTI: Keittolounasta olemme kehittäneet ja se keräsi tänä vuonna tavallista paremman palautteen. Maalihuollossa oli useita artikkeleita ja niitä oli mahdollista ottaa useita per osallistuja. Myös keittoruokailu oli buffet eli santsauksen mahdollistava. Pyrimme tiedottamaan jatkossa paremmin.

Huoltopisteille sellainen toive, että viimeinen roskis saisi olla paljon kauempana kuin mitä se nyt oli. Jos haluaa jotain nauttia huollosta kuitenkaan täysin pysähtymättä niin tuli aivan liian nopeasti vastaan.

Huoltoihin vielä yksi roskis selvästi kauemmaksi. Roskikset voisi esim numeroida (3, 2, viimeinen!). Toivoisin myös että valokuvaajat jaksaisivat kuvata vielä meitä viimeisen lähdön maaliintulijoitakin. Tapahtumapaidan (se uusi) myyminen paikanpäällä olisi hyvä lisä, sillä etukäteen en uskaltanut tilata (koska koronaepävarmuus), ja paikanpäältä olisin varmasti ostanut juoksun jälkeen.:)

Sipsejä voisi annostella pienempiä määriä, ettei tarvitse sitten laittaa roskiin.

Aivan mahtavat huolto pisteet ja niiden henkilökunta. Reitin varrella olevat kannustajat tsemppasivat. Aivan mahtava tapahtuma. Ensikertalaisen helppo lähteä mukaan. Kanssakilpailijat kannustavia ja ystävällisiä.

Himos Trail -organisaatio kiittää sekä kaikkia osallistujia että palautteen antajia! Kuten tiedämme – Himos Trail -tapahtuma on palautteen jälkeen ollut aina parempi jokaisena vuotena! Näin käy myös vuonna 2022! Me mutustelemme palautteen ja ammumme kovilla jälleen vuonna 2022! KIIIIITOOOS!!!