Himos Trail-ennakkokampanja keräsi 118 osallistujaa! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail-ennakkokampanja keräsi 118 osallistujaa!

Himos Trail 2018-tapahtuma sai lentävän lähdön itsenäisyyspäivään päättyneessä ennakkokampanjassa. Vuonna 2017 suuren suosion saavuttanut uusi polkujuoksutapahtuma Himos Trail näyttää jatkavan voimakkaan kasvun uralla.

Ennakkokampanjassa Himos Trail 2018- tapahtumaan ilmoittautui 118 osallistujaa, kun vuoden 2017 tapahtuman kokonaismäärä oli 400 osallistujan paikkeilla.

Suosituin sarja on toistaiseksi hiukan uudistettu ja osanottajien toiveesta tunkattu Himos Extreme. Tälle matkalle lähti mukaan jo 41 juoksijaa, kun vuonna 2017 matkalle starttasi kaikkiaan 102 juoksijaa. Lähtölaukauksen kajahtavuutta korostaa Himos Extremen ympärille rakentuneet uudet Himos Challenge- ja Himos Double-Extreme-sarjat, jotka nekin keräsivät osallistujia yhteensä 34.

Viestisarjojen ilmoittautuminen ei vielä vetänyt ja Himos Vaelluskin ammottaa tyhjyyttään, koska sarjassa ei ollut hintaporras käytössä. Muutama innokas varmisti paikkansa jo supersuosittuun lasten extreme-juoksuun, johon on varattu 300 ilmaista paikkaa yhteistyökumppaneidemme toimesta.

Kiitos luottamuksesta! Himos Trail 2018 tulee entistä suurempana ja kauniimpana! Himos Trail on opiskellut osallistujapalautetta huolella ja siksi Himos Trail 2018 on myös entistä vuorovaikutteisempi, mäkisempi, tunnelmallisempi sekä paremmat oheisfasiliteetit omaava!