Himos Trail -juoksupaita uudella kuosilla – nyt myynnissä! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail -juoksupaita uudella kuosilla – nyt myynnissä!

Himos Trail on jälleen vastannut seuraajiensa toiveisiin! Taiteellinen johtajamme on suunnitellut juhlavuotemme kunniaksi uuden version SWIX:n valmistamasta laadukkaasta Himos Trail -juoksupaidasta!??

Perinteinen Himos Trail -juoksupaita on noudatellut tapahtumamme värimaailmaa eli sinistä ja vihreää, mutta nyt tuomme tapahtumamme viisivuotisjuhlan kunniaksi saataville perinteisen Himos Trail -juoksupaidan aivan uuteen valloittavaan värimaailmaan räätälöitynä. Väritoiveet ovat lähteneet naisosallistujiemme toiveesta, mutta saamamme ensipalautteen perusteella uusi kuosimme sykähdyttää myös miehiä!


Himos Trail -juoksupaidat ovat nyt tilattavissa Himos Trail Kaupasta ja ne ovat saatavilla vain 30.6 mennessä tehdyllä ennakkotilauksella. Paitojen toimitus tapahtuu kesän Himos Trail -tapahtumassa 20.-21.8.2021, jonka edullisempi ilmoittautuminen päättyy muuten myös 30.6:
www.shop.himostrail.fi

Tekninen ja mukava toiminnallinen paita mainiolla Himos Trail -kuosilla. Anatominen leikkaus takaa optimaalisen istuvuuden. Raglan – saumat olkapäissä lisäävät mukavuutta ja liikkumisvapautta. Active Fit -mitoitus, joka pitää sen kiinni iholla, jolloin tiukkakudoksisen Alketis -materiaalin hengittävyys ja kosteudensiirtokyky pääsee oikeuksiinsa. Juoksemiseen tai vain vapaa-ajan käyttöön.

HUOM! Swixin laadukkaat tekniset juoksupaidat ovat normaalia Skandinaavista kokoa eli paidan voit tilata tyypillisen paitakokosi mukaan. Tapahtumapaikalla on jonkinlainen kattaus varapaitoja, joten mahdollisesti väärän kokoinen paita on mahdollisuus vaihtaa sopivaan.

Tilattavissa on edelleen myös perinteinen Himos Trail juoksupaita, joka on myös tilattavissa 30.6 mennessä osoitteessa www.shop.himostrail.fi!

Himos Trail -juoksupaitojen lisäksi verkkokaupastamme on tilattavissa laadukkaita BUFF -tuotteita Himos Trail -kuosilla!

BUFF PACK RUN CAP -JUOKSULIPPIS 19,5e

Trendikäs pieneen tilaan pakkautuva polkujuoksulippis on toteutettu sykähdyttävällä Himos Trail -kuosilla. BUFF Pack Run Cap -juoksulippis joustaa ja kuivuu nopeasti sekä sisältää säädettävän hihnan. Materiaali on urheiluun suunniteltu ja tykkää hikoilusta!  

BUFF -TUUBIHUIVI 14,5e

Himos Trail-tapahtuman omalla tyylikkäällä designilla marinoitu BUFF-tuubihuivi on mallia Coolnet UV+, joka takaa monikäyttöpäähineelle tehokkaamman kosteudensiirron sekä nopean kuivuvuuden. Materiaalina toimii 95% kierrätyspullosta tehty polyesteri, 5% elastaani. Tuotteelle on tehty hajuja ja bakteerikasvustoa ehkäisevä Polygiene-käsittely.