Himos Trail keräsi 961 ennakkoilmoittautunutta! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail keräsi 961 ennakkoilmoittautunutta!

Himos Trail -tapahtuman(23.-24.8) ennakkoilmoittautuminen keräsi upeat 961 polkunautiskelijaa! 💪

Himos Trailin positiivinen maine näyttää kiirineen yhä laajemmalle, sillä erinomaisista järjestelyistään, tunnelmastaan ja reitistään kehuttu polkufestari paransi ennätystään ennakkoilmoittautuneiden määrässä lähes 350 henkilöllä. Luvassa on todellinen elokuinen polkujuoksujuhla!

Suosituin Himos Trail -sarja on vuoden 2017 Himos Trail -osallistujien aloitteesta ja ideoinnista syntynyt Himos Challenge(17km). Reitiltään vaativa Himos Challenge tarjoilee kolme ensimmäistä Himos Extreme -matkan nousua, mutta välttää vain Himos Extreme -reitille osuvan pelätyn nelivetonousun. Reitin puolimatkassa Himos Challenge piipahtaa hakemassa tunnelmaa tapahtumakeskuksesta ja loppumatka nautiskellaankin sitten visuaalisesti kauneimmassa maastonosassa eli Himoksen Paljakalla.

Himos Challenge on kerännyt 184 ilmoittautunutta, joka ylittää vuoden 2018 osallistujamäärän peräti 72 juoksijalla. Toinen yli 50 osallistujalla kasvanut sarja on Himos Enjoy 168 ilmoittautuneellaan. Himos Enjoy on 9km polkujuoksunautinto Himoksen Paljakan alueelle. Luvassa on Himoksen vuoristomaisemaan nähden maltillinen reittiprofiili ja käytössä kaikki alueen nautinnollisimmat paikat niin visuaalisesta kuin juoksufiilistelyn näkökulmasta.

Vuonna 2018 Himos Trail -tapahtuma keräsi 708 osallistujaa. Vuoden 2019 osallistujaennusteemme nousi hyvän ennakkoilmoittautumismäärän perusteella jopa yli 1200 polkuherkuttelijaan.

Himos Trail -tapahtuman ilmoittautumisaika umpeutuu su 18.8, joten vielä ehtii mukaan Himoksen poluille:
www.himostrail.fi/ilmoittautuminen/

Tapahtumamajoituksen erikoistarjoukset ovat edelleen voimassa pysäyttävin hinnoin. Esimerkiksi 6 henkilön mökki vain 130e koko viikonlopuksi. Himokselta löytyy myös vaativampaan makuun runsaasti huviloita sekä yli 100 porealtaallista mökkiä:
www.himostrail.fi/majoitus/

Tapahtumaviikonlopun päättää maksuton Himos Trail Party, jonka pääesiintyjänä toimii huippukoomikko Mikko Vaismaa:
https://www.facebook.com/events/713869135719412/