Himos Trail kiinnostaa polkujuoksukansaa! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail kiinnostaa polkujuoksukansaa!

Vuoden 2017 suurin(400) uusi polkujuoksutapahtuma Himos Trail kiinnostaa elämyksien janoista polkukansaa tänäkin vuonna. Tapahtuman ennakkohintaisessa ilmoittautumisportaassa paikkansa lunasti peräti 287 innokasta. Tämä on 304% enemmän kuin ensimmäisen Himos Trail-tapahtuman ennakkohintaisessa ilmoittautumisportaassa. Himos Trail on kerännyt tapahtumaan osallistuneilta kiitosta erityisesti maisemistaan, tunnelmastaan ja reitistään.

Vuoden 2017 suosituin Himos Trail-sarja eli Himos Extreme on toistaiseksi suosituin myös vuonna 2018. Himos Extreme(26km/945m) on kuitenkin saanut varteenotettavan haastajan, sillä uusi Himos Trail-sarja Himos Challenge(17km/630m) on kerännyt jo lähes saman verran ilmoittautuneita. Himos Challenge toimii ponnahduslautana Himos Enjoylta(9km/240m ) kohti vaativampia ja mäkisempiä reittejä. Himos Challenge kerää mukaansa lähes kaikki Himos Extremen nousut, mutta kiertää pelätyn nelivetonousun. Himos Trail-tapahtuman Extreme-sarjat ovat jo ylittäneet vuoden 2017 tapahtuman osallistujamäärän 43% turvin.

Koska Himos Trail ylitti ennakkohintaiselle ilmoittautumisportaalle asettamansa tavoitteen(200) jo hyvissä ajoin, niin päätimme kiittää luottamuksesta myös tapahtumasta kiinnostuneita. Päätimme arpoa yhden ilmaisen osallistumisen jokaiseen henkilökohtaiseen Himos Trail-sarjaan. Arvontaan oli mahdollista osallistua myös, jos oli jo ilmoittautunut tapahtumaan. Ainakin yksi tällainen henkilö näyttää olevan arvontavoittajien listalla.

ARVONTAVOITTAJAT:

Himos Vaellus Kirsi Laitila

Himos Enjoy Päivi Seppänen

Himos Challenge Jari Myyry

Himos Extreme Heidi Kuusiluoto

Himos Double-Extreme Marko Kylmälä

Olemme arvontavoittajiin yhteydessä yksityisviestillä facebookin kautta. Onpa meillä toinenkin ylimääräinen yllätys voittajille, joten kannattaa olla hereillä facebookin puolella.

Seuraava Himos Trail-ilmoittautumisporras umpeutuu 31.7.2018, mutta kannattaa toki varata paikka ajoissa ja varmistaa harjoitusmotivaatio koko kesäksi!