Himos Trail osallistujaennätykseen Extreme-sarjoissa! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail osallistujaennätykseen Extreme-sarjoissa!

Vuoden 2017 suurin uusi polkujuoksutapahtuma Himos Trail ylitti pääsiäisenä Extreme-sarjojen osalta viimevuotisen osallistujamäärän!

Sarjojen määrä Himos Trail 2018-tapahtumassa lisääntyy monipuolisemmaksi, sillä viime vuoden ainoan Extreme-sarjan Himos Extremen(26km/945m) rinnalle on muotoutunut hieman kevyempi haaste Himos Challenge(17km/630m) ja toisaalta eteläsuomalaisiin oloihin totaalisen brutaali Himos Double-Extreme(52km/1890m).

Himos Trail-tapahtuman osanottajamäärän kasvu Extreme-sarjoissa selittyy siis osittain uusilla monipuolisemmilla sarjavaihtoehdoilla, mutta myös kertoo siitä, että ensimmäisenä vuonnaan 400 osallistujaa kerännyt Himos Trail on kasvamassa osanottajamäärältään isommaksi tapahtumaksi.

Vaikka Extreme-sarjat ovat jo hyvässä ilmoittautumisvauhdissa niin erityisesti Himos Vaellus, Himos Kids ja viestisarjat odottavat edelleen ilmoittautumisrumban vilkasta käynnistymistä. Ennakkohintainen ilmoittautuminen Himos Trail-tapahtumaan päättyy 30.4: http://www.himostrail.fi/ilmoittautuminen-2/