HIMOS TRAIL -REITTIMERKINTÄ ON TEHTY ENSIKERTALAISEN SILMIN! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

HIMOS TRAIL -REITTIMERKINTÄ ON TEHTY ENSIKERTALAISEN SILMIN!

Himos Trail on panostanut selkeisiin ja aukottomiin reittimerkintöihin, kuten matalan kynnyksen polkujuoksutapahtuman kuuluukin. Haluamme varmistaa, että ensikertalainenkin saa turvallisen kokemuksen ilman pelkoa reitiltä eksymisestä.

Kyltityksessämme käytetään neloisvarmistusmenetelmää. Reitin varresta löytyvistä kylteistä saman informaation antaa värikoodi sekä kisamatkan pituus ja nimi. Sama värikoodi löytyy lisäksi osallistujan numerolapusta.

Jos siis tiedät minkä pituisella, nimisellä tai värisellä matkalla olet, niin osaat valita risteyksestä oikean suunnan. Kaikissa risteyksissä, joissa eri matkat haarautuvat on lisäksi opas. Kyseessä on neloisvarmistusmenetelmä! Tavoitteena aukoton opastus!

Kilometrien etenemistä voit seurata kylteistä. Sinun kilometrisi löytyy kohdasta, jossa on sinun matkasi pituus, nimi ja väri.

Kylttien lisäksi koko reitti on merkitty yhteistyökumppanimme SWIX:n lipuilla. Reitin varressa näet aina edelliseltä lipulta eli reittimerkiltä seuraavalle. Käytössä on myös ehkä se merkintävälineistä tärkein – sulkunauha. Suljemme kaikki oikealta polulta risteävät polunhaarat sulkunauhalla, jotta väärälle polulle eksyminen on mahdotonta.