Himos Trail -tapahtumatuotteet nyt tilattavissa! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail -tapahtumatuotteet nyt tilattavissa!

Ennakkotilaus Himos Trail -tapahtumatuotteista on tehtävä viimeistään perjantaina 3.7 klo 18!

BUFF PACK RUN CAP -JUOKSULIPPIS 19,5e

Uutuutena Himos Trail -tuotevalikoimaan on saapunut pysäyttävän mehukas BUFF Pack Run Cap -juoksulippis! Trendikäs pieneen tilaan pakkautuva polkujuoksulippis on toteutettu sykähdyttävällä Himos Trail -kuosilla. BUFF -juoksulippis joustaa ja kuivuu nopeasti sekä sisältää säädettävän hihnan. Materiaali on urheiluun suunniteltu ja tykkää hikoilusta!  

Tilaa Himos Trail -juoksulippis!

BUFF -TUUBIHUIVI 14,5e

Himos Trail-tapahtuman omalla tyylikkäällä designilla marinoitu BUFF-tuubihuivi on mallia Coolnet UV+, joka takaa monikäyttöpäähineelle tehokkaamman kosteudensiirron sekä nopean kuivuvuuden. Materiaalina toimii 95% kierrätyspullosta tehty polyesteri, 5% elastaani. Tuotteelle on tehty hajuja ja bakteerikasvustoa ehkäisevä Polygiene-käsittely.

Tilaa Himos Trail -tuubihuivi!

SWIX TEKNINEN JUOKSUPAITA 32e

Tekninen ja mukava toiminnallinen paita mainiolla Himos Trail -kuosilla. Anatominen leikkaus takaa optimaalisen istuvuuden. Raglan – saumat olkapäissä lisäävät mukavuutta ja liikkumisvapautta. Active Fit -mitoitus, joka pitää sen kiinni iholla, jolloin tiukkakudoksisen Alketis -materiaalin hengittävyys ja kosteudensiirtokyky pääsee oikeuksiinsa. Juoksemiseen tai vain vapaa-ajan käyttöön.

Tilaa Himos Trail -juoksupaita!

HUOM! Swixin laadukkaat tekniset juoksupaidat ovat normaalia Skandinaavista kokoa eli paidan voit tilata tyypillisen paitakokosi mukaan. Tapahtumapaikalla on jonkinlainen kattaus varapaitoja, joten mahdollisesti väärän kokoinen paita on mahdollisuus vaihtaa sopivaan.

Alla olevasta kuvasta näet, miltä Himos Trail -juoksupaita näyttää luonnossa – mutta hieman eri värisenä eli toimitsijaversiona.