HIMOS TRAIL -YHTEISLENKIT PALAAVAT TAUOLTA MA 21.6 KLO 18! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

HIMOS TRAIL -YHTEISLENKIT PALAAVAT TAUOLTA MA 21.6 KLO 18!

Odotus on päättynyt!

Supersuositut Himos Trail -yhteislenkit palaavat piiitkältä tauolta! Ensimmäinen yhteislenkki on ohjelmassa ma 21.6 klo 18! Himos Trail järjestää maksuttomia yhteislenkkejä ennen polkukauden päätapahtumaa Himos Trail -polkujuoksuelämystä 20.-21.8.2021!

Kesän ensimmäinen Himos Trail -yhteislenkki suuntautuu Himoksen upeimmalle eli Paljakan alueelle! Tarjolla on 4,2km, 8,2km ja 12,1km lenkkivaihtoehdot kävellen, hölkäten tai juosten Himos Trail-polkuoppaiden johdolla. Jokainen lenkkireitti sisältää kolme vauhtiryhmää – tarvittaessa useampia. Lyhimmälle lenkille voit lähteä myös kokonaan kävellen. Pidemmillä reiteillä hitaimmat ryhmät hölkkäävät kevyesti tasaisempia osuuksia.

Himos Trail -reitit ovat tällä hetkellä verrattain kuivat, joten reissusta on mahdollisuus selvitä kuivin jaloin.

Kokoontuminen ja lähtö yhteislenkille ma 21.6 klo 18.00 Jämsän kaupungin parkkipaikalta Keski-Himoksen rinteiden alta osoitteesta Himosraitti 2, Jämsä.

HUOM! Huolehdi käsihygieniasta sekä turvaväleistä yhteislenkillä! Erityisesti juoksun aikana, kun tulee tarve niistää tai sylkäistä, niin tee se turvallisesti muiden juoksijoiden kannalta. Käytä nenäliinaa tai varmista riittävä väli takana ja edellä juoksevaan (vähintään 5m).

Tervetuloa aistimaan Himos Trail -tunnelmaa jo ennen varsinaista päätapahtumaa! Himos Trail -tapahtumaan löytyy vielä vapaata tilaa kaikille matkoille, mutta ilmoittaudu ripeästi, sillä vapaat paikat hupenevat vauhdilla ennen edullisemman hintaportaan vaihtumista 30.6:

www.himostrail.fi/ilmoittautuminen