Himos Trail-yhteislenkit saavat jatkoa! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail-yhteislenkit saavat jatkoa!

Hirmuisen suosituiksi muodostuneet Himos Trail-yhteislenkit saavat yleisön pyynnöstä jatkoa juhannusmaanantaina eli 26.6 klo 18.00. Olemme lisäksi lukinneet loppukesän kahden lenkin ajankohdat ja ne ovat ke 26.7 ja ma 7.8 – aina klo 18.

Himos Trail-yhteislenkeillä vierailleet ovat Himoksen polkureittien positiivisen ihmettelyn lisäksi kyselleet, että onko polut merkattu ennen tapahtumaa eli uskaltaako Himokseen lähteä yksinään lenkkeilemään. Himos Trail-reitit ovat merkattuna vain itse tapahtuman aikana, mutta ei hätää. Himoksen metsissä risteilee lukuisia merkattuja patikointireittejä, joita voit hyödyntää.

Seuraavalla Himos Trail-yhteislenkillä ma 26.6 tuommekin esille Himoksen alueen patikointipolkuja. Ne ovat merkattu reittejä ja lisäksi on mahdollisuus saada kartta mukaan. Karttoja saa mm. Himoksen rinneravintolasta Länsi-Himoksen rinteiden alta tai Himos Centeriltä.

Kierrämme siis seuraavalla Himos Trail-yhteislenkillä patikointireitin, joka suuntautuu Länsi-Himoksen ja Paljakan alueelle. Ja reiteillä on patikointireitin merkinnät normaaliin tapaan paikoillaan. Vaihtoehtoina ovat Paljakan reitti (6km) ja Sammalsuon reitti (9,3km). Lyhyempää reittiä voi oppaan avulla tarvittaessa hieman keventää/lyhentää.

Paljakan patikointireitillä liikutaan pääosin Himos Enjoyn alueella, mutta Sammalsuon reitillä pääsee myös Himos Extremen äärelle. Reitit ovat tällä kerralla nousujen osalta kevyemmät Pohjois-Himoksen puoleen verrattuna.

Paikalla on jälleen useita Himos Trail-oppaita ja muodostamme luontevia ryhmiä kävelijöistä, kävely-hölkkääjistä, hölkkääjistä ja juoksijoista. Mukaan siis kannattaa lähteä vaellusmielelläkin ja kävelysauvatkin saa olla mukana.

Himos Trail-yhteislenkit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia.

Ma 26.6 Himos Trail-lenkin kokoontuminen tapahtuu Himos Trail-tapahtumakeskuksessa Länsi-Himoksen rinteiden alla. Navigointiosoite: Länsi-Himoksentie 85, Jämsä

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Muista myös ryhmäilmoittautuneille suunnattu ja juhannuslauantaina päättyvä                                                                                                                                                                          mökkiarvonta:

Voita 8 hengen mökki Himos Trail-viikonlopuksi!!!

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Trail-kilpailutapahtumaan 18.-19.8, mutta nämä avoimet yhteislenkit eivät sisälly poikkeuslupaan. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.