Himos Trail-yhteislenkki ke 6.6 klo 18.00! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Himos Trail-yhteislenkki ke 6.6 klo 18.00!

Himos Trail järjestää suosituiksi muodostuneet maksuttomat polkujuoksulenkit kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille Himos Trail-reiteillä! Lähde mukaan ja nauti Himoksen upeista poluista pidemmällä saatolla!

Kesän 2018 toinen Himos Trail-yhteislenkki ke 6.6 klo 18.00 suuntautuu Himos Extremen reitille. Lenkki alkaa kuitenkin Pohjois-Himoksen päältä, joten ensimmäinen 130m nousu jää yhteislenkin alusta pois. Lenkki ei siis ole fyysisesti supervaativa, vaikka yksi pitkä loiva 100m nousu matkalle osuukin.

Lenkillä on mukana vähintään kuusi Himos Trail-opasta, joiden avulla muodostetaan kuusi eri vauhtista ryhmää. Mm. kävelijät jaetaan hitaasti ja reippaasti käveleviin, juoksijat kävely-hölkkääjiin, kevyesti hölkkääviin ja reippaammin juokseviin. Lenkin pituudeksi on valittavissa 5km tai 9km. Lenkin pituuden voi päättää kesken matkan eli kaarramme 5km kohdalla lähtöpaikan vierestä. Lenkin voi helposti lyhentää myös 4km mittaiseksi ja yleensä Himos Trail-oppailta heltiää muutamia lisäkilsojakin pisimmille lenkeille.

Ke 6.6 Himos Trail-yhteislenkin kokoontuminen tapahtuu Pohjois-Himoksen rinteiden päällä olevalla parkkipaikalla. Navigointiosoite: Himoshuipuntie 167, Jämsä

Himos Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan poluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Trail-kilpailutapahtumaan 17.-18.8, mutta nämä avoimet yhteislenkit eivät sisälly poikkeuslupaan. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.