HIMOS WINTER TRAIL-YHTEISLENKKI SU 7.1 KLO 10.30! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

HIMOS WINTER TRAIL-YHTEISLENKKI SU 7.1 KLO 10.30!

Nyt mukaan viimeiselle valoisan aikaan toteutettavalle Himos Winter Trail-yhteislenkille – kävellen tai juosten! Lumeen tampatut polut kutsuvat upeaan lumimetsän fiilikseen!

Ensimmäinen Himos Winter Trail-yhteislenkki keräsi lähes 40 osallistujaa, vaikka olimme liikkeellä pimeän aikaan. Lumipoluilla liikkumisen mielekkyys yllätti osan osallistujista positiivisesti. Edellisen Himos Winter Trail-lenkin tunnelmiin pääset tapahtuman facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/himostrail/

Seuraava avoin ja maksuton Himos Winter Trail-yhteislenkki järjestetään Himoksen maastoissa su 7.1 klo 10.30. Kokoontuminen tapahtuu Länsi-Himoksen rinteiden alla, mutta ns. Jämsän kaupungin parkkipaikalla eli tässä! Navigointiosoite on Himosraitti 2, Jämsä.

Yhteislenkillä tarjoamme noin 1-2,5h:n lenkkejä kuntotasosta ja vauhdista riippuen. Kävelijöillä matkana on noin 5km ja vauhdikkaimmat voivat vetäistä jopa 16km.

Himos Winter Trail-oppaita paikalla on useita ja jokaiselle varmasti löytyy sopiva vauhtiryhmä. Su 7.1 yhteislenkki on viimeinen valoisaan aikaan toteutettava Himos Winter Trail-yhteislenkki ennen itse päätapahtumaa 2.-3.2.2018.

Keliolosuhteista riippuen lumipolku voi olla joko hyvin nopea tai juuri lumisateen jälkeen hyvin hidas. Matkat ovat ohjeellisia ja sovellamme lenkkien pituudet lennosta sopiviksi olosuhteisiin ja lenkin tavoiteaikoihin nähden.

Himos Winter Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan lumipoluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Winter Trail- ja Himos Trail-kilpailutapahtumaan 2.-3.2.2018 ja 17.-18.8.2018, mutta poikkeuslupa ei koske harjoittelua alueella. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Winter Trail- ja Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.