HIMOS WINTER TRAIL-YHTEISLENKKI TO 28.12 KLO 18.00! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

HIMOS WINTER TRAIL-YHTEISLENKKI TO 28.12 KLO 18.00!

Kelit vaihtuvat, mutta Himos Winter Trail-yhteislenkki to 28.12 klo 18.00 pysyy todennäköisesti lumisena. Tai paremminkin lumeen tampattuina lumisina polkuina ?

Avoin ja maksuton Himos Winter Trail-yhteislenkki järjestetään Himoksen Paljakan maastoissa eli Himos Winter Trailin hoodeilla. Kokoontuminen tapahtuu Länsi-Himoksen rinteiden alla, mutta ns. Jämsän kaupungin parkkipaikalla eli tässä! Navigointiosoite on Himosraitti 2, Jämsä.

Yhteislenkillä tarjoamme noin 1-1,5h:n lenkkejä kuntotasosta ja vauhdista riippuen. Kävelijöillä matkana on noin 5km ja vauhdikkaimmat voivat vetäistä jopa 12-13km.

Himos Winter Trail-oppaita paikalla on useita ja jokaiselle varmasti löytyy sopiva vauhtiryhmä. Lenkki tapahtuu täysin pimeässä, joten jonkinlainen kulkuvalo tarvitaan jokaiselle osallistujalle. Valotehon on riitettävä metsäpoluilla kulkemiseen  ja havainnointiin.

Osallistujien on huomioitava, että keliolosuhteiden vuoksi reitit voivat olla merkittävästi hitaampia ennakoituihin aikoihin verrattuna. Järjestäjä lyhentää matkoja lennosta, jotta tavoiteaikoihin on mahdollista lenkeillä selviytyä.

Himos Winter Trail toivottaa tervetulleeksi nauttimaan lumipoluista ja luomaan Himos Trail-tunnelmaa!

Huom! Himos Trailin kanssa samalla alueella järjestetään suunnistuksen SM-yö vuonna 2019. SM-yön potentiaalisille osanottajille on poikkeuslupa Himos Winter Trail- ja Himos Trail-kilpailutapahtumaan 2.-3.2.2018 ja 17.-18.8.2018, mutta poikkeuslupa ei koske harjoittelua alueella. SM-yön mahdollisille osanottajille alue siis on harjoituskiellossa pl. itse Himos Winter Trail- ja Himos Trail-tapahtumassa kilpailun nettisivuilla erikseen kuvatulla tavalla.