#HYVINVOINTIAJUOSTEN -kampanja mukana omatoimipoluilla! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

#HYVINVOINTIAJUOSTEN -kampanja mukana omatoimipoluilla!

Vuonna 2021 järjestämme viimevuotiseen tapaan koko toukokuun kestävät omatoimipolkutapahtumat. Tänä vuonna omatoimipolut ovat kumppaneidemme mahdollistamana poikkeuksellisesti maksuttomat.

Haluamme kuitenkin, että lähdet mukaan #HYVINVOINTIAJUOSTEN -kampanjaan, jolla keräämme Suomen Mielenterveys ry:lle tukea lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmien hoitoon. Nämä ongelmat ovat olleet jyrkässä nousussa korona-ajan vauhdittamana.

Toivomme Sinun osallistuvan jokaisella omatoimipolkujuoksullasi mukaan #hyvinvointiajuosten -hyväntekeväisyyskampanjaan lahjoittamalla ns. normaali 5 euron juoksumaksusi hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi.

Lahjoituksen teko kampanjaan on yksinkertaista ja se onnistuu Suomen Mielenterveys ry:n sivujen kautta, mutta helpoiten menemällä #hyvinvointiajuosten -kampanjan lahjoitussivulle suoraan tästä linkistä!

Kiitoksemme jo etukäteen lahjoituksesta! Tehdään yhdessä #HYVINVOINTIAJUOSTEN auttamalla lapsia ja nuoria mielenterveyden ongelmien kanssa!