Kuusi onnellista Vivobarefoot-voittajaa löytyi! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Kuusi onnellista Vivobarefoot-voittajaa löytyi!

Sunnuntaina päättyneellä kampanjaviikolla Vivobarefoot-tuotearvonnassa voittaneet ovat selvilllä.

Pääpalkinnon eli Vivobarefoot Primus Trail Soft Ground-paljasjalkakengät voitti Juho-Pekka Airaksinen. Olemme facebookin kautta yhteydessä voittajaan.

Tiesitkö, että Vivobarefoot-paljasjalkakenkien pakkaukset ovat 100% kierrätysmateriaaleista, pohjat kierrätyskumista ja monien mallien kankaissa käytetty noin 50% kierrätyspulloja? Tämän
lisäksi useat mallit ovat myös vegaanisia eli ei ole käytetty ollenkaan eläinperäisiä materiaaleja.

Lisäksi arvoimme 5kpl laadukkaita teknisiä Vivobarefoot-treenipaitoja. Paitavoittajat voivat lunastaa paitansa Himos Trail-tapahtuman Vivobarefoot-teltalta. Ja arvontavoittajat ovat:

Elias Heinonen (Himos Kids)

Lauri Lakanen (Himos Kids)

Merituuli Kerman (Himos Enjoy)

Sami Kollanus (Himos Extreme)

Jaana Saarelainen (Himos Vaellus)

Vivobarefoot jalkineiden pohjat stimuloivat jalan hermoja ja ohuen pohjansa sekä anatomisen muotoilunsa ansiosta sallivat jalan luonnollisen liikkeen. Tuetuista kengistä poiketen Vivobarefoot-jalkineet aktivoivat jalkapohjien pieniä lihaksia paljain jaloin kävelyn tapaan.

Lasten kehitykselle paljasjalkakengät ovat pistämätön juttu. Vivobarefoot-jalkineet tarjoavat normaalin kengän suojan, mutta sallivat jalan luonnollisen liikkeen ja auttavat herättämään jalkapohjan arvokkaat aistit.

Vivobarefoot