Kylähullut Villasukkajuoksijat vuoden 2022 Himos Trail -somepersoona – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Kylähullut Villasukkajuoksijat vuoden 2022 Himos Trail -somepersoona

Himos Trail -somepersoonakilpailun voittajaksi venytti vuonna 2022 Kylähullut villasukkajuoksijat. Ensimmäistä kertaa vuoden somepersoonaksi valittiin sekä nainen että ryhmä. Aiemmat voittajat ovat olleet Timo Väistö(2019), Timo Väistö(2020) ja JP Tiainen(2021).

Himos Trail -tapahtuma palkitsee vuoden somepersoonan somessa annettujen näyttöjen perusteella. Somepersoona pitää Himos Trail -tapahtumaa esillä kanavissaan, kertoo tapahtumaan valmistautumisestaan sekä parhaimmillaan aktivoi muita harrastajia Himos Trail -henkiseen somesekoiluun.

Kylähullut villasukkajuoksijat täyttivät nämä kriteerit mainiosti fiilistelemällä Himos Trail -tapahtuman tunnelmissa pitkin vuotta, mutta erityisesti järjestämällä tapahtumaa edeltävien viikkojen aikana Tyyne -mummon tähdittämän jännitysnäytelmän. Tyyne oli myös paikalla vastaanottamassa palkintona ollutta mökkilahjakorttia(kuva 1).

Kylähullut villasukkajuoksijat ovat seitsemästä korpilahtelaisesta naisesta koostuva yhteisö. Villasukat ovat perinteisesti mukana Himoksen polkujuoksuissa niin kesällä kuin talvella ja usein saapuvat koko viikonlopuksi pitämään hauskaa mukavassa porukassa.

Somepersoonapalkinnon lisäksi Himos Trail -tapahtuma yllätti palkitsemistilaisuuteen saapuneen polkukansan. Palkitsimme nimittäin Timo Väistön eli UltraTimon elämäntyöpalkinnolla. UltraTimo on ollut Himos Trail -somepersoonakisan voittotaistossa mukana alusta saakka ja rakentanut vuosittain tapahtuman ympärille spektaakkelin – omaperäisellä tyylillään. Tänä vuonna Himos Trailin ”auttava puhelin” oli verraton hitti ja tekipä Väistö yhteistyötä myös Villasukkien ja Tyyne -mummon kanssa.

Kuten jo palkitsemistilaisuudessa totesimme, niin emme toivo UltraTimon vielä eläköityvän Himos Trail -tapahtumasta vaan halusimme elämäntyöpalkinnolla nostaa esille vertaansa vailla olevan jatkuvan ja ympärivuotisen Himos Trail -aiheisen someiloittelun.

Palkinnoksi UltraTimolle annoimme Ticket to the Moon -riippumaton. Sekin voisi viitata eläkepäiviin, mutta näin ei ole. Kyseessä on nakkisuoja kotitöitä varten, sillä riippumaton voi aina virittää suojaisaan uuteen paikkaan. Himos Trail -tiimi kiittää somepersoonakisaan vuonna 2022 osallistuneita! Kisa on aina avoinna ja seuraavat palkinnot jaetaan elokuussa 2023!