Lapset ottivat lentävän lähdön Himos Trailille! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Lapset ottivat lentävän lähdön Himos Trailille!

Lapsille tarkoitettu Himos Kids käynnisti komeasti kolmannen kerran järjestettävän Himos Trail -polkujuoksun extreme -hengessä perjantai-iltana Länsi-Himoksella, kun yli 200 lasta säntäsi kymmenessä sarjassa varta vasten lapsille suunnitellulle juoksu- ja temppuradalle.

Kun radan varrella oli pilvin pimein kannustajia, nousi tunnelma korkealle sateen uhasta huolimatta. Oli ilo nähdä ja kokea, kun kannustajat elivät yhtä vahvasti mukana niin 6- kuin 14-vuotiaidenkin tyttöjen ja poikien lähdöissä.

Puolitoista tuntia kestäneen iloisen juoksujuhlan päätteeksi jokainen lapsi sai maaliin tultuaan muistoksi mieleenpainuvan palkinnon sekä mehun ja munkin.

Nopeimmin extreme -radan sarjoissaan pinkaisivat seuraavat 10 nopsajalkaa, joista Eero Siivonen uusi viimevuotisen voittonsa sekä Aapo ja Heta Virkajärvi ottivat jo kolmannen peräkkäisen ykkössijan.

Tytöt 6 v Martta Joutsen
Pojat 6 v Onni Tommola
Tytöt 8 v Anni Siivonen
Pojat 8 v Viljo Seppälä
Tytöt 10 v Janette Tarkiainen
Pojat 10 v Eero Siivonen
Tytöt 12 v Nella Hjort
Pojat 12 v Aapo Virkajärvi
Tytöt 14 v Heta Virkajärvi
Pojat 14 v Joona Hartikainen

Yhteistyökumppanien ansiosta Jämsän Retki-Veikot toteutti jo kolmannen kerran Himos Trailin alkajaisiksi hyvän mielen elämystapahtuman lapsille. Kiitos OP Jämsä, Elonen, Ylä-Porkkalan tila, Garmin, VJ Sarva, Panda, Himos ja HimosLomat.

Huomenna lauantaina jatketaan päätapahtuman merkeissä. Ensimmäiset polkujuoksijat lähtevät aamulla klo 10.00, ja päivän toinen lähtö starttaa klo 13.30 Himosvuoren valloitukseen!

KUVA 1: Anni Siivonen ja Hilla Ruokostenpohja kävivät kovan taiston tytöt 8-sarjan voitosta.
KUVA 2: Himos Kids -tapahtuma tarjoili tunnelmaa erilaisin estein ja tehostein.