Lapset polkaisivat viidennen Himos Trailin käyntiin – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Lapset polkaisivat viidennen Himos Trailin käyntiin

Iloinen ilme näkyi nuorimpien tyttöjen juoksussa lähdön jälkeen, kun osa
heistä oli jo ylittänyt ensimmäisen kerran turvallisesti kuvitellun
Himosvuoren.

Lasten Himos Kids käynnisti jälleen tänäkin vuonna viidennen kerran järjestettävän Himos Trail -polkujuoksutapahtuman, kun yli 100 lasta kirmasi kymmenessä eri sarjassa extreme -hengessä lapsille varta vasten tehdyllä extreme -radalla perjantai-iltana Jämsän Himoksella.

Iloinen ja välitön tunnelma oli käsin kosketeltavissa, kun aitoa kannustusta riitti niin 2-vuotiaille kuin 14-vuotiaillekin tytöille ja pojille.

Runsaan tunnin kestäneen iloisen juoksujuhlan päätteeksi jokainen lapsi sai maaliin tultuaan muistoksi mieleenpainuvan palkinnon sekä mehun, munkin ja karkkipussin.

Nopeimmin extreme -radan omissa sarjoissaan pinkaisivat nämä 10 nopsajalkaa, joista Kalle Seppälä uusi viimevuotisen voittonsa ja Hilla Ruokostenpohja otti kolmannen ykkössijan.

Neljässä sarjassa voittaja ratkesi loppusuoran kamppailussa ja niin ikään neljässä sarjassa voittaja karkasi alkumatkasta muiden tavoittamattomiin, kun taas kahdessa sarjassa pitkä kiri oli liikaa kanssakilpailijoille.

Tytöt 6 v Jenny Järvinen

Pojat 6 v Tobias Rottensteiner

Tytöt 8 v Minja Manni

Pojat 8 v Akseli Heinonen

Tytöt 10 v Hilla Ruokostenpohja

Pojat 10 v Elias Heinonen

Tytöt 12 v Iida Tamminen

Pojat 12 v Kalle Seppälä

Tytöt 14 v Ellen Aho

Pojat 14 v Lauri Lakanen

Hyvien yhteistyökumppanien myötävaikutuksella Himos Trail toteutti jälleen lapsille mieleenpainuvan liikuntatapahtuman.

Himos Trail jatkuu huomenna lauantaina päätapahtuman merkeissä. Ensimmäiset polkujuoksijat lähtevät aamulla klo 8.00, ja päivän viimeinen lähtö Himosvuoren valloitukseen starttaa klo 13.30.