Paula hakee Himos Winter Trailista uutta elämystä! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Paula hakee Himos Winter Trailista uutta elämystä!

Himos Winter Trail-organisaatio kiinnitti huomiota Torniosta saakka saapuvaan osallistujaan. Päätimme haastatella torniolaisen Paula Junttilan ja kysyä odotuksia Himos Winter Trail-tapahtumasta sekä muitakin polkukuulumisia.

Lumipolkujuoksutapahtuma on Paula Junttilalle täysin uudenlainen elämys. Aikaisemmin hän on osallistunut kesäisempiin polkujuoksuihin, mm. Virpiniemen maastomaratonille, Pyhätunturin 25km:n matkalle ja Nivalan Pyssymäki Extremelle, joka olikin hullun Extreme!

– Tänä vuonna isoimpana tavoitteena on NUTS Karhunkierroksen 55km toukokuussa. Sitä ajatellen täytyy toivoa, että kaikki menee hyvin ja jalat kestävät menossa mukana. Ultramatka nro 5 olisi kuitenkin haaveissa toteuttaa syyskuussa ulkomailla.

Himos Winter Trail on siis Junttilalle ihkaeka lumipolkujuoksu. Kotona jolkotellessa lumipolut ovat harvoin käytössä, vaikka tänä talvena Torniossa kevyenliikenteenväylät ovat olleet jo itsessään yhtä lumipolkua.

– Himos Winter Trailista haen elämystä juoksutouhuun ja sen taatusti saankin! Uusia juoksukavereita on niinikään mukava tavata.

Lumipolkujuoksun lisäksi torniolainen polkutaiteilija on ilmoittautunut Himos Winter Trailin yöpolkujuoksuun. Mikäli juoksut ja palautuminen sujuvat odotetusti. Himos Winter Trailissahan on mahdollisuus ns. tuplata yöpolkujuoksussa edulliseen 10e hintaan.

– Yöpolkujuoksu kuulostaa kovin houkuttelevalta ja siitä ei ole aiempaa kokemusta! Yöjuoksustahan sekin käy 😊

Lisäksi Paula Junttila odottaa mielenkiinnolla Henri Ansion esitystä perjantaina Himos Areenalla.

– Henkkaa on mielenkiintoista päästä kuuntelemaan – onhan lajin supermiehellä taatusti hyvää infoa lenkkeilystä sekä omista kokemuksista ja tavoitteistaan. Kaikki kuunnellaan ja pistetään visusti korvan taakse mitä Ansio suustansa päästää! 😊

Himos Winter Trail-tapahtuman Tornion polkuaddikti löysi Instagramista.

– Tapahtuma vaikutti todella hyvältä ensisilmäyksellä. Instragramin videot ovat vain lisänneet mielenkiintoa ja innostusta tapahtumaa kohtaan! Toisaalta on hyvä käydä jolkkaamassa näin keskellä talvea muuallakin kuin kotikonnuilla 😊

Himos Winter Trail kiittää Paula Junttilaa haastattelusta ja toivottaa supermukavaa viikonloppua Himoksella!