Sportia Jämsä, Swix ja Himos Trail yhteistyöhön! – Himos Trail -polkujuoksutapahtuma

Sportia Jämsä, Swix ja Himos Trail yhteistyöhön!

Pitkän linjan jämsäläinen urheiluliike Sportia Jämsä, Sport Heinonen on mukana Himos Trail tapahtumassa!

Hyvästä asiantuntevasta palvelustaan ja monipuolisesta valikoimastaan tunnettu Sportia Jämsä on paikalla Himos Trail-tapahtumassa koko tapahtumaviikonlopun ajan. Paikalle tuotetaan polkujuoksijoiden, kuntoilijoiden ja muiden kestävyysliikkujien iloksi mm. juoksuvaatteita, polkujuoksuun soveltuvaa kenkävalikoimaa, energiatuotteita suoritukseen ja palautumiseen, Polarin sykemittareita ja jopa rullasuksia.

Sportia Jämsän tuotteisiin saatat törmätä laajemminkin, mikäli onnistut tempaisemaan aivan kärkikolmikkoon Himos Extreme-sarjassa.

Yhteistyössä Sportia Jämsän kanssa Himos Trailissa esiintyy myös yksi maailman johtavista hiihtobrändeistä eli Swix.

Swixin uutuustuotteina markkinoille tuomat Trail Run-sauvat tarjoavat huippuunsa vietyjä ominaisuuksia, joita pitkä kokemus ja osaaminen hiihtosauvojen tuotekehityksessä on edesauttanut. Himos Trailissa esittelyssä ovat Swixin Trail Run-sauvoista SWIX Sonic Pro Trail Carbon ja SWIX Sonic Ultra Trail.

Swix Pro Trail Carbon sisältää minimaalisen painon ja riittävän jäykkyyden sekä useita innovatiivisia komponentteja. Helppo käytettävyys on ollut sauvan suunnittelussa kantavana teemana ja laadukkaan hiilikuituputken voikin taittaa sekunneissa vaikkapa repun kylkeen kiinnitettäväksi. MultiGrip -luonnonkorkkikahva tarjoaa lukemattomia otemahdollisuuksia ja solkea myöten pehmeä hihna on helposti säädettävissä.

Swix Ultra Trail on Sonic -malliston kaikkein kevein ja jäykin sauva, joka soveltuu menestystä janoaville polkujuoksijoille, joille suorituskyky on kaikki kaikessa!

Tutustu lisää SWIX Sonic Pro Trail Carbon- ja SWIX Sonic Ultra Trail-uutuustuotteisiin, sillä he ovat Himos Trailissa paikalla!

Sportia Jämsä